Założyłem ten temat, abyśmy się mogli pochwalić naszymi nowymi nabytkami. Każdy dział ma, więc czemu ten ma być gorszy ?!
Wiadomo pokazujemy w nim nasze zdjęcia, zegarków które posiadamy i oczywiście mile widziane kilka słów o nich!
Ja zacznę na rozruszanie:
Ostatnio zakupiłem Seagulla 1963 37,5mm, stalowy dekiel, szkło mineralne wypukłe. Zegarek zakupiony w Holandii i już po 4 dniach był u mnie.
Powiem tylko co mnie gryzie...:
Jak w zegarku za prawie 1000zł to szczerze powiedziawszy spodziewałbym się czegoś więcej niż puszki i troche gąbki w środku, wiadomo kupiłem zegarek nie pudełko, ale no mam pewien niedosyt.
Kolejnym minusem jest pasek, można dopłącić pare zł i mieć skórzany, ja jednak kupiłem na 'zielonym?' NATO i wg mnie kompletnie nie pasuje, całość jest monotonna i niczym się nie wyróżnia. Dopiero po założeniu skórzanego paska, ciemny brąz zegarek nabrał charakteru (oczywiście to jest sprawa subiektywna, jednym się podoba innym nie).
Ogólnie świetny zegarek, nie wiem czy w tej cenie można, czy nie można dostać coś lepszego, ja się w nim zakochałem jak go zobaczyłem, w końcu kupiłem i się nie zawiodłem.