Uściślijmy, w ZT dobry jest Apart Exclusive, zwykły Apart w ZT to jeden z najgorszych warszawskich Apartów.
Miło i kompetentnie jest też w Apart Exclusive w Galerii Matołów.
Zwykły Apart w Alejach Jerozolimskich jest ok. Apart w Wola Parku jest dostateczny. W Arkadii jest równie tragiczny jak w ZT.
co masz na ręku gdy idziesz do salonu...
#42 Guest_mik_*
Napisano 25 luty 2008 - 17:58
CYTAT(SphinX)
dlaczego ??
unosi się tam duch takiego jednego, szacownego, Klubowicza*...
* czasami objawia się też w swojej osobie ;-)
** oczywiście mam na myśli apart exclusive
Napisano 25 luty 2008 - 19:37
Ja nie tak dawno temu zwiedzałem Galerię Krakowską, i muszę pochwalić jeden z salonów (niestety nie pamietam nazwy) w którym sprzedają Omegi, poszedłem sobie pooglądać, od razu obsługa się mną zainteresowała, i miły pan, od razu zaproponował mierzenie, pomimo tego że raczej było po mnie widać ze przyszedłem tylko pooglądać. Naprawdę profesjonalna obsługa i bardzo kulturalna atmosfera..Gdybym mial te kilkanascie tysiecy na zbyciu to raczej na 100% bym wyszedł z HV z salonu.
Napisano 25 luty 2008 - 19:46
Bardzo ciekawy wątek
Jestem młody (20) lat, a wyglądam jeszcze młodziej, ale nigdy nie spotkałem się z niemiłymi sprzedawcami. Zazwyczaj gdy wchodzę to jestem po prostu pytany czy w czymś pomóc i zazwyczaj grzecznie odmawiam żeby nie robić kłopotu. Bardzo mile zaskoczyła mnie Pani w sklepie zegarkowym w Gdyńskim Klifie (nie pamiętam nazwy, ale na ostatnim piętrze). Jak zwykle powiedziałem, że tylko oglądam, ale Pani nie dawała spokoju i pytała się czy może jednak nie chcę czegoś przymierzyć. Byłem zaskoczony bo wszedłem tam w zwykłych jeansach i bluzie. Nie mogę się doczekać, gdy znów będę w okolicy, żeby poprzymierzać
Jestem młody (20) lat, a wyglądam jeszcze młodziej, ale nigdy nie spotkałem się z niemiłymi sprzedawcami. Zazwyczaj gdy wchodzę to jestem po prostu pytany czy w czymś pomóc i zazwyczaj grzecznie odmawiam żeby nie robić kłopotu. Bardzo mile zaskoczyła mnie Pani w sklepie zegarkowym w Gdyńskim Klifie (nie pamiętam nazwy, ale na ostatnim piętrze). Jak zwykle powiedziałem, że tylko oglądam, ale Pani nie dawała spokoju i pytała się czy może jednak nie chcę czegoś przymierzyć. Byłem zaskoczony bo wszedłem tam w zwykłych jeansach i bluzie. Nie mogę się doczekać, gdy znów będę w okolicy, żeby poprzymierzać

Pomoc