Użytkownik boldy dnia 09 marzec 2010 - 13:36 napisał
chronofil... to miała być zabawa... nieobowiązkowa 
to tak, jakby Piotrek zaproponował "chodźmy na piwo" a po spotkaniu zapytałbyś "i co z tego wynika?"
Dla mnie też była to zabawa oraz zaspokojenie (przynajmniej częściowo) ciekawości - co też koledzy (których nie znam osobiście) mają w swoich kolekcjach...
to tak, jakby Piotrek zaproponował "chodźmy na piwo" a po spotkaniu zapytałbyś "i co z tego wynika?"
Dla mnie też była to zabawa oraz zaspokojenie (przynajmniej częściowo) ciekawości - co też koledzy (których nie znam osobiście) mają w swoich kolekcjach...
No tak, boldy. Może to skrzywienie - doswiadczenie - analiza statystyczna - wnioski. Plus cały czas na uwadze poziom ufnosci.
Po przemysleniu, uznałem, że akcja jak najbardziej miała sens i gratulowałem Piotrowi.
Jednak wynik nie uważam za w pełni miarodajny. Są takie niuanse... W zestawieniu wygrały japończyki. Znowu nie chciałbym nikogo urazić, ale ich właściciele pewnie mają tez konta na nk, face.., fotka... Po prostu odnajduja sie w pewnych społecznościach i lubią zaistnieć... Ile w zestawieniu było PP, AP, VC itp? A na tym forum ludzie je mają......

Pomoc