Skocz do zawartości


Ogłoszenie

RELACJE FILMOWE - X Jubileuszowe Spotkanie Klubu


Na około tydzień lub dwa wyłączamy definitywnie tapatalk na forum.


Aktualizacje statusu

  • Zdjęcie
    lukkluj

    Zapytanie, które dostaliśmy jest chyba (oby) prowokacją dziennikarską: "Jestem lekarzem ginekologiem. Chciałbym zakupić pozytywne komentarze na swój temat na róznych portalach medycznych, forach dyskusyjnych, blogach itp. Chciałbym wiedziec czy po pierwsze świadczycie Państwo takie usługi, po drugie ile by cos takiego kosztowało w zalezności do liczby opinii i zapewne stron, na których miałyby być zamieszczone? Potrzebuję przynajmniej wstępną ofertę dziś do godziny 12."

    Pokaż komentarze (2)
Wyświetl wszystkie aktualizacje

Najnowsze tematy


Zdjęcie

Jacques Lemans F-5007C INSTRUKCJA OBSŁUGI PL


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
15 odpowiedzi w tym temacie

#1 Mathus Levi

Mathus Levi
  • Nowy Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 15 maj 2011 - 16:42

Witam po pierwsze przepraszam, że pierwszy post i już czegoś chcę od Was, ale nie umiem sam sobie poradzić...
Poszukuję POLSKIEJ instrukcji obsługi do zegarka Jacques Lemans F-5007C. Sam posiadam instrukcję ale w kilku innych językach, a z powodu mojej miernej znajomości angielskiego poszukuję instrukcji w języku polskim. Gdzieś znalazłem informację, że istnieje polska wersja, wiec jakby ktoś posiadał to proszę o podzielenie się nią :) z góry dzięki.
  • 0

#2 Lawnowerman

Lawnowerman

    Mo®derato®

  • Moderator
  • 5233 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Gdańsk

Napisano 15 maj 2011 - 17:41

czego nie wiesz?
  • 0

#3 Mathus Levi

Mathus Levi
  • Nowy Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 15 maj 2011 - 17:45

Z większością już sobie poradziłem, ale mam w sumie najważniejsze pytanie: Jak go w ogóle włączyć? wszystko już sobie ponastawiałem, ale nie umiem "wprawić go w ruch"... :)

Użytkownik Mathus Levi edytował ten post 15 maj 2011 - 17:46

  • 0

#4 Lawnowerman

Lawnowerman

    Mo®derato®

  • Moderator
  • 5233 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Gdańsk

Napisano 15 maj 2011 - 17:52

zegarek czy stoper?
  • 0

#5 Mathus Levi

Mathus Levi
  • Nowy Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 15 maj 2011 - 17:53

Zegarek, stoper i inne pierdółki umiem już obsłużyć.
  • 0

#6 Lawnowerman

Lawnowerman

    Mo®derato®

  • Moderator
  • 5233 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Gdańsk

Napisano 15 maj 2011 - 17:55

to czego nie wiesz?
  • 0

#7 Mathus Levi

Mathus Levi
  • Nowy Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 15 maj 2011 - 17:56

nie umiem uruchomić samego zegarka, żeby zaczął odmierzać czas
  • 0

#8 Lawnowerman

Lawnowerman

    Mo®derato®

  • Moderator
  • 5233 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Gdańsk

Napisano 15 maj 2011 - 18:10

Wciśnij koronkę
  • 0

#9 Mathus Levi

Mathus Levi
  • Nowy Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 15 maj 2011 - 18:40

Tylko koronka właśnie jest wciśnięta...
  • 0

#10 Lawnowerman

Lawnowerman

    Mo®derato®

  • Moderator
  • 5233 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Gdańsk

Napisano 15 maj 2011 - 18:55

Zmień baterie
  • 0

#11 Mathus Levi

Mathus Levi
  • Nowy Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 15 maj 2011 - 22:11

Zegarek jest nowy, a stoper i inne funkcje działają, więc myślę że bateria jest dobra, tylko nie mam pojęcia jak go się uruchamia :)
  • 0

#12 Lawnowerman

Lawnowerman

    Mo®derato®

  • Moderator
  • 5233 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Gdańsk

Napisano 16 maj 2011 - 07:13

Nie rozumiem w dalszym ciągu.
Skąd wiesz, że nie działa?
Wskazówka na żadnej subtarczy nie rusza się?
Odciągasz koronkę, ustawiasz aktualną godzinę wciskasz koronkę i zegarek nie chodzi?
  • 0

#13 Mathus Levi

Mathus Levi
  • Nowy Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 16 maj 2011 - 11:52

Tak, ustawiam godzine, date, wciskam koronke, lecz zadna wskazowka sie nie rusza. Jednak stoper dziala normalnie, wiec bateria jest dobra.
  • 0

#14 Calisia1

Calisia1
  • Użytkownik
  • 463 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Kraków

Napisano 16 maj 2011 - 12:17

A czy nie jest tak , że pomyliłeś wskazówkę sekundową , która cały czas pracuje, ze stoperem?
Sekundowa cały czas idzie, prawda?
  • 0

#15 Mathus Levi

Mathus Levi
  • Nowy Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 16 maj 2011 - 12:53

Nie pomylilem, nawet sprawdzalem w instrukcji. Stoper dziala normalnie i z niczym go nie myle. Zadna wskazowka, ani sekundowa, ani minutowa, godzinna nie dziala (no tylko jak nastawiam konkretna godzine). Wiem, ze po nastawieniu godziny i wcisnieciu koronki powinien normalnie chodzic, a tu nic, wiec sadze, ze trzeba wcisnac albo pare gzikow na raz albo cos innego zrobic, tylko nie wiem co...
  • 0

#16 Lawnowerman

Lawnowerman

    Mo®derato®

  • Moderator
  • 5233 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Gdańsk

Napisano 16 maj 2011 - 14:36

oddaj do naprawy
  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych