Skocz do zawartości


Najnowsze tematy


Zdjęcie

Ostatnie utrudnienia

Wyjasnienia i przeprosiny

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1812 odpowiedzi w tym temacie

#1801 Dorian06

Dorian06

    Prezes KSF

  • Użytkownik
  • 7356 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:KrK

Napisano 08 styczeń 2018 - 22:19

Dziś też? W jakich godzinach?

Tak.
Dzisiaj też.
Nawet przed chwilą. A kilka minut wcześniej super.
  • 0

#1802 Wacor

Wacor
  • Stowarzyszenie
  • 627 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 09 styczeń 2018 - 21:01

System reklam to jest. Na to wpływu bezpośredniego nie mamy.

 

Ale dzisiaj jest dużo szybciej:

główna.png


  • 0

#1803 Flaming

Flaming
  • Użytkownik
  • 364 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Poznań

Napisano 17 styczeń 2018 - 20:45

Ja mam notoryczny problem z wklejaniem odnośników stron www. Za każdym razem jak wklejam w posta, to na 99,9% po jego wysłaniu i kliknięciu w linka odsyła mnie w kosmos. Jak natomiast skopiuję ten link i wkleję normalnie w pasek adresu w przeglądarkę - działa.

Czasem wtedy edytuję post, i po odnośniku daję spację, albo enter, potem backspace itd., kombinuję i czasem się naprawi, ale stałego algorytmu nie znalazłem. Nie wiem, jak wklejać adresy stron www, aby działały od razu po wysłaniu posta.


  • 0

#1804 DawPi

DawPi
  • Tech Admin
  • Moderator
  • 1054 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 17 styczeń 2018 - 21:53

Możesz pokazać screen z tym linkiem?


  • 0

#1805 Flaming

Flaming
  • Użytkownik
  • 364 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Lokalizacja:Poznań

Napisano 26 styczeń 2018 - 20:42

Możesz pokazać screen z tym linkiem?

 

Spójrz proszę na trzeci post z tego wątku: http://zegarkiclub.p...garek-dla-męża/- obydwa odnośniki wklejałem w posta w ten sam sposób (skopiowałem adres z paska przeglądarki i wkleiłem w posta), przy czym jeden działa, a drugi nie (odsyła co prawda na stronę, ale nie znajduje konkretnej podstrony z modelem zegarka). Czym te dwa linki się różnią, nie mam pojęcia... Co mam zrobić, żeby ten drugi zadział, też nie wiem. Co zrobiłem źle?


  • 0

#1806 DawPi

DawPi
  • Tech Admin
  • Moderator
  • 1054 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 27 styczeń 2018 - 10:26

Skopiowałeś na końcu linku spację. :)


  • 0

#1807 Wahnik

Wahnik

    CMAS

  • Użytkownik
  • 1031 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 01 luty 2018 - 17:06

Cz ktoś może mi wyjaśnić co to za "nowość"  pokazuje się przy próbie wejścia na forum ( "ogłoszenie" ...) ?  :angry:

- u mnie pokazuje się jakieś świństwo na środku, za każdym razem muszę specjalnie to kasować ( na złość krzyżyk jest minimalnej wielkości )... żeby ktoś za szybko i zbyt łatwo nie skasował. :(

Chciałbym znać odpowiedzi na takie pytania: kto to wprowadził i kto za to odpowiada,  z kim to było uzgodnione i czy to już taki pasztet na stałe będzie nam uprzykrzać korzystanie z forum ?


  • 0

#1808 DawPi

DawPi
  • Tech Admin
  • Moderator
  • 1054 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 01 luty 2018 - 17:16

Decyzja Zarządu. Popup działa na zasadzie cookies - raz zamkniesz to się nie pojawia na tej samej przeglądarce.
  • 0

#1809 Wahnik

Wahnik

    CMAS

  • Użytkownik
  • 1031 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 01 luty 2018 - 17:31

Dziękuję za wyjaśnienie.


  • 0

#1810 dariusz chlastawa

dariusz chlastawa

    Prezes Stowarzyszenia

  • Zarząd Stowarzyszenia KMZiZ
  • 7623 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 01 luty 2018 - 20:43

To nie jest żaden "pasztet" tylko informacja o magazynie KMZiZ .. Wydanym dla klubowiczów i nie tylko kwartalniku..


  • 0

#1811 Wahnik

Wahnik

    CMAS

  • Użytkownik
  • 1031 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 01 luty 2018 - 23:18

Ok, "nie pasztet" trochę mnie poniosło.


  • 0

#1812 tarant

tarant

    Młodszy kustosz od zegarów nr [LX]CDII

  • Użytkownik (bs)
  • 13395 postów
  • Płeć:Nie określona
  • Lokalizacja:Wrocław

Napisano 18 luty 2018 - 13:03

Przy cofaniu do poprzednio oglądanej strony forum, dość często od kilku tygodni wyświetla mi się na pustej karcie taki komunikat. Zdarza się to tylko na tym forum.

 

Prefetching or precaching is not allowed. If you have Google Accelerator enabled, please disable

 

To komunikat z przeglądarki (FF 58.02) czy z forum?


Użytkownik tarant edytował ten post 18 luty 2018 - 13:04

  • 0

#1813 DawPi

DawPi
  • Tech Admin
  • Moderator
  • 1054 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 18 luty 2018 - 13:14

Forum na pewno nie.


  • 0




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych