melvin 132 #18201 Posted April 19, 2023 40 minut temu, pawel007 napisał(-a): 000 Uważaj jedziesz nie tą stroną drogi. 0 Share this post Link to post Share on other sites
pawel007 4579 #18202 Posted April 19, 2023 2 godziny temu, melvin napisał(-a): Uważaj jedziesz nie tą stroną drogi. Spoko- nie robione podczas jazdy. Nie praktykuje tego 0 Share this post Link to post Share on other sites
Nuter 1629 #18203 Posted April 19, 2023 Taką dziś miałem przyjemność - nowy kolega "z pracy". Edit: miłośnicy Panerai to świetna sprawa. To może 5 raz w życiu gdy ktoś zagaduje mnie z "by the way, I love your watch". Wszystkie te przypadki to goście którzy mieli Panerai i wydarzyły się za granicą. Rewelacyjny temat do rozmów. Tu akurat okazało się że jeden z dyrektorów fabryki w stanach należącej do grupy, jest nałogowym kolekcjonerem, ma ponad 200 zegarków, z czego 15 to Pam'y. Jak widać nosi, nie pitoli się. Nawet nie mam pojęcia co to referencja, różowe złoto, numer jeden z krótkiej serii. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 11 Share this post Link to post Share on other sites
truesoul 1693 #18205 Posted April 21, 2023 W dniu 19.04.2023 o 22:05, Nuter napisał(-a): Taką dziś miałem przyjemność - nowy kolega "z pracy". Edit: miłośnicy Panerai to świetna sprawa. To może 5 raz w życiu gdy ktoś zagaduje mnie z "by the way, I love your watch". Wszystkie te przypadki to goście którzy mieli Panerai i wydarzyły się za granicą. Rewelacyjny temat do rozmów. Tu akurat okazało się że jeden z dyrektorów fabryki w stanach należącej do grupy, jest nałogowym kolekcjonerem, ma ponad 200 zegarków, z czego 15 to Pam'y. Jak widać nosi, nie pitoli się. Nawet nie mam pojęcia co to referencja, różowe złoto, numer jeden z krótkiej serii. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Mnie zagadnął właściciel knajpy w Skradinie (CRO) jak miałem na ręku 389. Pogadaliśmy chwilę, cmokał jak oglądał zegar 🙂 9 Share this post Link to post Share on other sites
Augustynski 32 #18206 Posted April 21, 2023 Pytanie do fanow Panerai. 99% zdjec w tym watku to ten jeden model z tym 'oryginalnym' lukiem chroniacym koronke. Jak to sie stalo, ze zostaliscie fanami tak 'wyjatkowego' designu. To musialo byc cos specjalnego w kazdym przypadku. Watpie ze wchodzi sie do sklepu z zegarkami i ogladajc gabloty z Omega... eee nie... Tissot... eee nie... Ball... eee nie... IWC... eee nie... Longines... eee nie... oo Panerai ten wyglada super 😁🤪😀 0 Share this post Link to post Share on other sites
sanik 81434 #18207 Posted April 21, 2023 21 minut temu, Augustynski napisał(-a): Pytanie do fanow Panerai. 99% zdjec w tym watku to ten jeden model z tym 'oryginalnym' lukiem chroniacym koronke. Jak to sie stalo, ze zostaliscie fanami tak 'wyjatkowego' designu. To musialo byc cos specjalnego w kazdym przypadku. Watpie ze wchodzi sie do sklepu z zegarkami i ogladajc gabloty z Omega... eee nie... Tissot... eee nie... Ball... eee nie... IWC... eee nie... Longines... eee nie... oo Panerai ten wyglada super 😁🤪😀 Nie rób syfu i w tym wątku. Panowie nie karmić trolla. 9 Share this post Link to post Share on other sites
Augustynski 32 #18208 Posted April 21, 2023 1 minutę temu, sanik napisał(-a): Nie rób syfu i w tym wątku. Panowie nie karmić trolla. Absolutnie nie jest to trolowanie. Jestem szczerze ciekawy, jak zaczela sie pasja akurat do tej marki (biorac pod uwage jak duzo jest marek zegarkow) u poszczegolnych osob. Takie historie potrafia byc bardzo ciekawe, czesto sa dzielem przypadku ale nie zawsze. 0 Share this post Link to post Share on other sites
facecik 4473 #18209 Posted April 21, 2023 Pewnie chodzi o wygląd tych zegarków, który jest odmienny od reszty. Ot i cała wiedza tajemna dotycząca fenomenu tych zegarków i pobudek posiadaczy. 0 Share this post Link to post Share on other sites
just_nobody07 6289 #18210 Posted April 21, 2023 Jezu i tu też... 0 Share this post Link to post Share on other sites
pawel007 4579 #18211 Posted April 21, 2023 41 minut temu, Augustynski napisał(-a): Absolutnie nie jest to trolowanie. Jestem szczerze ciekawy, jak zaczela sie pasja akurat do tej marki (biorac pod uwage jak duzo jest marek zegarkow) u poszczegolnych osob. Takie historie potrafia byc bardzo ciekawe, czesto sa dzielem przypadku ale nie zawsze. To przeczytaj cały dział od początku- bedziesz miał odpowiedź i zajęcie 3 Share this post Link to post Share on other sites
Macmac 4387 #18212 Posted April 21, 2023 52 minuty temu, just_nobody07 napisał(-a): Jezu i tu też... Opcja ignorowani użytkownicy w ustawieniach znakomicie się sprawdza także w tym przypadku. 5 Share this post Link to post Share on other sites
just_nobody07 6289 #18213 Posted April 21, 2023 9 minut temu, Macmac napisał(-a): Opcja ignorowani użytkownicy w ustawieniach znakomicie się sprawdza także w tym przypadku. Racja 👍 0 Share this post Link to post Share on other sites
truesoul 1693 #18214 Posted April 21, 2023 Ten bez łuku ochronnego (buehehe). 8 Share this post Link to post Share on other sites
desmo 3940 #18215 Posted April 21, 2023 (edited) 30 minut temu, truesoul napisał(-a): Ten bez łuku ochronnego (buehehe). I tarczę ma serwisową…amerykańską. Edited April 21, 2023 by desmo 0 Share this post Link to post Share on other sites
wieloryb 3730 #18216 Posted April 21, 2023 No i się wydało, że wszystkie pamy to jeden model z łukiem, potocznie zwany Robinem z Sherwood 😀 Ale macie Panowie rację. Tylko kliknięcie "ignoruj" jest ratunkiem na tego trola z nadmiarem czasu... 0 Share this post Link to post Share on other sites
pawel007 4579 #18217 Posted April 21, 2023 13 godzin temu, pawel007 napisał(-a): To przeczytaj cały dział od początku- bedziesz miał odpowiedź i zajęcie ….chyba czyta- bo cisza wszedzie, glucho wszedzie….. 0 Share this post Link to post Share on other sites
szuwi 6586 #18218 Posted April 22, 2023 Jak koleś pisze, to narzekanie. A jak nie pisze, to tęsknota i zaczepianie... 1 Share this post Link to post Share on other sites
pawel007 4579 #18219 Posted April 22, 2023 2 godziny temu, szuwi napisał(-a): Jak koleś pisze, to narzekanie. A jak nie pisze, to tęsknota i zaczepianie... nie tęsknota i narzekanie- stwierdzenie faktu 0 Share this post Link to post Share on other sites
viki_gte 1219 #18220 Posted April 22, 2023 Dzięki Sylwestrze. Przekozacki pasek.. 6 Share this post Link to post Share on other sites
facecik 4473 #18221 Posted April 22, 2023 14 godzin temu, truesoul napisał(-a): Ten bez łuku ochronnego (buehehe). Mój ulubiony model butów🙂 Nawet nie wiem ile par się u mnie przewinęło. A ten niezbyt udany zegarek jest ciągle ze mną: 7 Share this post Link to post Share on other sites
truesoul 1693 #18222 Posted April 22, 2023 3 godziny temu, facecik napisał(-a): Mój ulubiony model butów🙂 Nawet nie wiem ile par się u mnie przewinęło. A ten niezbyt udany zegarek jest ciągle ze mną: U mnie dopiero 3 ale zakochałem się kilka lat temu, do tej pory miałem głównie ciemne/czarne. A zegar bardzo fajny, jeden z nielicznych nowych wypustów którego brałbym na wakacyjniaka 👍 0 Share this post Link to post Share on other sites
facecik 4473 #18223 Posted April 22, 2023 Chyba jednak zostanie u mnie. Dziś założyłem pierwszy raz po przerwie i cieszy jak cholera. Godzinę temu, truesoul napisał(-a): U mnie dopiero 3 ale zakochałem się kilka lat temu, do tej pory miałem głównie ciemne/czarne. Cortezy noszę od jakichś 25 lat. Miałem różne wersje, nawet robiłem sobie swoje modele na NikeID. Sentyment chyba zostanie mi do końca życia. 1 Share this post Link to post Share on other sites
PiterM 760 #18224 Posted April 23, 2023 Zestaw weekendowy na wypad w teren. 19 Panerai... so much more than just a watch. Share this post Link to post Share on other sites
ledr 5318 #18225 Posted April 23, 2023 Wieczorne światło zachęca do pstrykania😉 9 Leszek - Watches? I used to be a fan, now I am a full-blown airconditioner! Share this post Link to post Share on other sites