Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kfollo

casio G-Shock podróba czy oryginał?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, szukam  oryginalnego zegarka Casio G-Shock i jestem przerażony ilością podróbek na allegro:( Interesuje mnie model DW 5600 i znalazłem coś takiego [link] niestety właściciel twierdzi że zegarek dostał i nie może potwierdzić jego oryginalności. Więc zwracam się do was z prośbą aby ocenić czy to oryginał czy zwykła podróbka. Cena zegarka to 200 złotych czy warto?

post-72035-0-69755100-1401221964_thumb.jpeg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję za szybką odpowiedź. Powiedz mi co w ogóle sądzisz o tym modelu? Wizualnie mi się podoba, a i cena jest akceptowalna:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz kierować się tylko wyglądem, ale weź pod uwagę że to jeden z większych G-Shocków i przydałoby się mieć do niego tak przynajmniej 17-17,5 cm w nadgarstku. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siema, podpinam się tu, jestem świeżutki nieznam sie na Gshockach, a mam zamiar sobie zakupic do codziennego użytkowania, podoba mi się ten:

http://allegro.pl/ze...4275859565.html

słyszałem o wielu podróbach, a że nie mam obeznania pytam was czy to orginał?

i drugie pytanko, bo ten model jest akurat calkiem spory, Czy znacie inny cały w czerni a nieco mniejszy?

peace

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.