Rybak1979GSL 201 #1 Posted June 5, 2014 Witam wszystkich Poszukuje koperty ze szkłem lub samego szkła do zegarka Sorna Watch ze zdjecia poniżej Tarcza tez nie pogardzę ;-) 0 Share this post Link to post Share on other sites
adam4002 14 #2 Posted June 6, 2014 o ile szkło nie ma pęknięć spokojnie sobie je spolerujesz co do koperty jeżeli stalowa też da rade polerować co do tarczy tragedii nie ma jak umiejętnie podmalujesz będzie ok takie szkło i koperta praktycznie nie do zdobycia 0 Share this post Link to post Share on other sites
Rybak1979GSL 201 #3 Posted June 7, 2014 Szkoda mi go właśnie zostawić na wyginięcie bo mechanizm cały działa idealnie i jest w stsnje idealnym. Szkło spróbuje spolerowalc a kopertę dam do zrobienia. Może nie jest to zegarek wysokiej klasy mała manufaktura ale podoba mi sie :-) 0 Share this post Link to post Share on other sites
adam4002 14 #4 Posted June 7, 2014 a koperta stal czy chromowana ? mechanizm bardzo fajny szkoda takiego okazu 0 Share this post Link to post Share on other sites
Rybak1979GSL 201 #5 Posted June 7, 2014 Koperta chrom właśnie jakby była stalowa to małe piwo. Rysy sie spoleruje na górze ale od dołu przy deklu widoczne sa ubytki. 0 Share this post Link to post Share on other sites