Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
MichałZet

Vratislavia

Recommended Posts

6 godzin temu, Balansujący Na Osi napisał(-a):

Piotoman, Triptical ładne te wasze paski mi pasują temu zegarkowi 

W moim przypadku to zasługa @Re.Al.

Dzisiaj miałem okazję przymierzyć Awiatora i muszę przyznać, że mnie oczarował... Na zdjęciach wydawał mi się niezbyt atrakcyjny, a na pewno nie na tyle, żeby się nim zachwycić, ale na żywo - świetny. Myślałem, że koperta będzie zbyt "ordynarna", a ta prezentuje się bardzo schludnie, to chyba zasługa świetnego wyprofilowania i dopasowania do nadgarstka. Nie miałem ochoty go ściągać. Kawał dobrej roboty, jak ktoś się zastanawia nad zakupem, to nie ma co dużej myśleć ;) Zdecydowanie kiedyś go nabędę i zrobię na forum obszerny test podczas wyjazdu w jakieś ciekawe miejsce! 

25 minut temu, jezyk10 napisał(-a):

Dzisiaj miałem okazję przymierzyć Awiatora i muszę przyznać, że mnie oczarował... Na zdjęciach wydawał mi się niezbyt atrakcyjny, a na pewno nie na tyle, żeby się nim zachwycić, ale na żywo - świetny. Myślałem, że koperta będzie zbyt "ordynarna", a ta prezentuje się bardzo schludnie, to chyba zasługa świetnego wyprofilowania i dopasowania do nadgarstka. Nie miałem ochoty go ściągać. Kawał dobrej roboty, jak ktoś się zastanawia nad zakupem, to nie ma co dużej myśleć ;) Zdecydowanie kiedyś go nabędę i zrobię na forum obszerny test podczas wyjazdu w jakieś ciekawe miejsce! 

Z tymi zdjęciami jest chyba problem w Vratce. Bo zegarki cudne, a zdjęcia na stronie i na Facebooku Vratki delikatnie mówiąc średnie - myślę, że sprzedaż byłaby dużo większa, gdyby nad tym aspektem popracować.

Zmiana

Wg mnie o wiele lepiej wygląda mistrz formy na tym dwuczęściowym perlonie niż wersja Sport którą miałeś na jednoczęściowym czerwonym. Tamten bardzo lewitował na Twoim nadgarstku. Wydaje mi się, że on ma za długie ucha na taki typ paska.

54 minuty temu, alleck napisał(-a):

Wg mnie o wiele lepiej wygląda mistrz formy na tym dwuczęściowym perlonie niż wersja Sport którą miałeś na jednoczęściowym czerwonym. Tamten bardzo lewitował na Twoim nadgarstku. Wydaje mi się, że on ma za długie ucha na taki typ paska.

Bartek, może i masz racje😉 ale mi opcja z jednoczęściowy też się podoba, chociaż rzeczywiście zegar tak nie dolega, jak przy dwu. U mnie jest jeszcze jeden problem. Ja paski i kajdany noszę bardzo luźno. Nie lubię jakiegokolwiek ucisku na nadgarstku, nawet minimalnego, no i przez to, ten jednoczęściowy jeszcze bardziej odstaje od łapy🤷🏻‍♂️

7 godzin temu, Strzala napisał(-a):

W końcu udało się zdobyć 😁

52835469034_a9ca902ff7_h.jpg

Gratulacje - b.fajny i wygodny zegarek. Gdzie upolowałeś?

6 godzin temu, Ralf58 napisał(-a):

Royal Europe na olx się pojawił.

Nawet się zainteresowałem, bo kiedyś wybierałem między Royal Europe a Architektem i kupiłem ostatecznie Architekta, ale do Royal Europe wciąż mnie ciągnie. Tylko nie za taką cenę.

Ciągle dostępny i myślę, że jeszcze poleży. Może się mylę, ale cena z metki prawie x2 może być zaporowa. Pewnie coś tam jest jeszcze do stargowania, ale pułap startowy za wysoki.

Może za rok, po kolejnej rundce 20% inflacji 😉

RE to jednak nie Vis.

Myślę, że RE poleży i to sporo. W tych zegarkach kolor tarczy nie grał tak jak w Pan Africa. 

Zresztą niebieski kolor lepiej Vratislavii wyszedł w modelu Formmaister 39. 

1895527564_F392.thumb.jpg.48b5b03e46eb2de0484f8ce314844d1e.jpg