Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

turbosmiglo123

kod rabatowy duty free island

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj doszedł do mnie zegarek kupiony w poniedziałek. Macie rację, zamówienie wysłane do mnie z Hong Kongu 26 lipca (sobota), a 29lipca (wtorek) jest już u mnie. Także gratulację dla poczty polskiej, która mnie jak dotąd jeszcze nigdy nie zawiodła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat PP miała najkrótszy odcinek do dostarczenia , ale trzeba przyznać ze ostatnio czas dostawy z HK jest ekspresowy.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trackingi najlepiej śledzić na jakiejś stronie temu służącej. Ja polecam 17track.net. obsługuje poczty i kurierów chyba z całego świata i bardzo szybko aktualizuje status.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamówiłem, zobaczymy ile u mnie to potrwa, mam nadzieję, że <2 m-ce :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zamowilem w niedziele a w srode dostalem, czyli jakies 10 dni  :) jak mowil kolega nie trzeba im pisac co i jak maja na paczce zaadresowac, wiedza lepiej od nas 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak szybko zmieniają status transakcji przy zakupie w sobotę

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mistrz17 jak wszystko ok. To po niedzieli będzie wysłany. Jak koledzy piszą koło 7-10 dni powinien być u Ciebie. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Status ciągle -processing-

Trochę namieszałem bo puściłem dwie transakcje jedna po drugiej zapłaciłem drugą i na nią przelew poszedł.

Wysłałem e-maila do nich z informacją o anulowaniu tej niezapłaconej i aktualnej zapłaconej.

"Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja 31-go klikłem, a dziś jest napisane, ż 4-go wyleci z HK.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś już poruszał ten temat i mam nadzieje, że niepotrzebnie się martwię ale w imieniu i nazwie ulicy mam polskie znaki z których robią się krzaki (na fakturze od watchhubs.com, na danych do wysyłki na stronie juz wszystko jest ok). Nie będzie problemu z dostarczeniem go do mnie? Macie jakieś doświadczenia w tej materii? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy u mnie w przypadku zakupów na mywatcheshub nie był to powód odesłania przesyłki bez próby dostarczenia. Choć to tylko moje domysły, fakt jest taki, że towar do mnie nie dotarł. Zmieniłem już adres na paypal :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba jednak wolałem nie zadawać tego pytania...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś już poruszał ten temat i mam nadzieje, że niepotrzebnie się martwię ale w imieniu i nazwie ulicy mam polskie znaki z których robią się krzaki (na fakturze od watchhubs.com, na danych do wysyłki na stronie juz wszystko jest ok). Nie będzie problemu z dostarczeniem go do mnie? Macie jakieś doświadczenia w tej materii? :)

Po pierwsze jest jeszcze kod pocztowy, który jeśli prawidłowy powinien zastąpić, zniwelować takie problemy - po to został wymyślony. Slowo Poland/Polska/PL takich znaków nie ma. Po drugie kilka osób tak strasznie się na tym forum pluje jak ktoś pisze bez polskich znaków. Ja nie rozumiem dlaczego tak ciężko jest zrozumieć, że za pośrednictwem komputerów, telefonów przy kontaktach międzynarodowych nie powinno się ich kategorycznie używać. Po pierwsze jest to ułomności języka ludzkiego a jeszcze bardziej tego sprzętu gdy został wynaleziony! Ta obsługa został dodana później i albo nie jest kompatybilna, obsługiwana lub mamy tyle sposobów kodowania. Podsumowując, mam nadzieję, że dotrze, ale nikt Ci tego nie zagwarantuj...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisanie na polskim forum, na którym pewnie 99.9% zarejestrowanych Użytkowników to Polacy, trudno nazwać komunikacją międzynarodową.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie, mam mały problem z mywatcheshub.com. Zakupiłem u nich 28.07 Seiko SNZJ07K1. Do dziś nie dostałem żadnego maila na temat nadania przesyłki. Napisałem już kilka maili do nich i cisza. Ostatnim razem jak u nich kupowałem maila o wysyłce miałem następnego dnia po zakupie. Co radzicie ?

Seiko SARB017 Alpinist, Seiko SRP307K1 Black Monster, Orient Bambino V3 Grey ER2400KA,  Casio G SHOCK G-9000-1V, Pulsar PU7005X1, Seiko SNZG11, Seiko SNZJ07, Apple Watch Sport 42mm Space Grey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie przejmować się i czekać. Zegarek spokojnie dojdzie.

Zdarza się to tego typu firmom, mają masę zamówień - czasem coś ucieka.

Luz i czekaj na zegarek. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok może rzeczywiście zegarek wysłali, dopiero tydzień zacznę się martwić jak minie miesiąc ;), ostatnio miałem przesyłkę od nich równo po 10 dniach.

Seiko SARB017 Alpinist, Seiko SRP307K1 Black Monster, Orient Bambino V3 Grey ER2400KA,  Casio G SHOCK G-9000-1V, Pulsar PU7005X1, Seiko SNZG11, Seiko SNZJ07, Apple Watch Sport 42mm Space Grey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Standard do 2 -4 tygodnie . Ostatnio przesyłki jak widać przychodzą wcześniej .

Z drugiej strony czekasz dopiero 7 dni z czego w tym masz jeszcze sobotę i niedzielę .

Wskazany spokój. Czasami nie ma żadnych informacji , lub status jest w transporcie a zegarek już na miejscu .

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I po strachu zegarek już do odbioru na poczcie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzisz. Tak mówiłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak troszkę z innej beczki, a mianowicie jak mój zegarek wysłany z Hong Kongu jest od południa w WER Warszawa to już jest "po akcji" czy mili Panowie celnicy jeszcze mogą na nim położyć rączkę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogą ale Krygo nie muszą. W Warszawie powinno być ok :) Jutro powinien się status zmienić :) 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż wygląda na to, że pierwszy import nie pójdzie po mojej myśli bo status zmienił się na : "Zatrzymane przez urząd celny". Przyjdzie zapłacić "uczciwą" kwotę i całość znowu się wydłuży, yeah...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie przeszło bez problemu, miałeś paczkę czy list? Ja miałem małe pudełko nadane pocztą lotniczą kwota na pudełku 48 $ z opisem wymiana bransolety już drugi raz przeszło bez problemu - zamawiane w mywatcheshub

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.