Prezes777 0 #2 Posted January 31, 2007 Gratuluje pięknego zegarka no i udanej transakcji 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest feleksc #3 Posted January 31, 2007 piękna:)) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Marcin_L 14 #4 Posted January 31, 2007 Dobry zakup 0 Marcin Share this post Link to post Share on other sites
Guest feleksc #5 Posted January 31, 2007 no to ja też się pochwale;)duży wymiana,a mała z allegro (taniej niż Dogma ) 8) 0 Share this post Link to post Share on other sites
korba 3 #6 Posted January 31, 2007 Gratuluję nabytków. Ale ja proponuje nowym nabytkiem chwalić się w osobnym temacie. Wiem, tematów robi się więcej wtedy. Ale wtedy widać co jest co. Mozna podkreslić w tytule tematu nowy zakup- podac markę. O wiele więcej ludzi wtedy obejrzy. Ja tam moich nabytków nie wsadzam do działu ogólnego o nowościach i sam tam nie bardzo zaglądam, bo tych stron jest bez liku, a nie chce mi się czytac wszystkiego. Wolę konkrety. A mając w tytule markę moge wybrać co chcę oglądać, a czego nie muszę. Paski które zrobie- tez zakładam osobny temat, a nie wrzucam do ''pochwal się nowym paskiem''. Ale jak komu pasuje.Że duzo tematów sie robi? Od tego jest moderator, żeby za czas jakiś, gdy temat się opatrzy go usunąć. 0 Jedyna różnica między mną, a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem. Salvadore Dali Share this post Link to post Share on other sites
wocio19 14 #7 Posted January 31, 2007 Zobaczymy czy wątek się przymie. Mi formuła jednego tematu dla wszystkich nowych nabytków odpowiada, bo często mam ochote się czymś pochwalić a głupio jakoś tak z takiego "byle powodu" zakładać nowy temat - szczególnie jeżeli nie mam żadnych pytań ani nic mądrego do powiedzenia przy danym zegarku. Na radzieckim forum działa to świetnie - codziennie tam zaglądam i sprawdzam co nowego u kolegów :-) 0 Share this post Link to post Share on other sites
cytochrom 46 #8 Posted February 3, 2007 ok to pokaze brzydala, w sumie szukalem informacji na temat tej manufaktury ale bezskutecznie - wiem tylko ze istniala czego efektem jest ten zegarek w sumie standart - 17kamieni, antishock i antimagnetic, 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Share this post Link to post Share on other sites
Guest feleksc #9 Posted February 3, 2007 fajniutki ten ANCRE ,to chyba niemiec jaki to ma werk?patrzyłes? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest amator3nr #10 Posted February 3, 2007 To ja tez sie pochwale. Kupiony dzisiaj na gieldzie w Bytomiu za 25zł!!wiecej tutajhttp://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic.php?t=11661 0 Share this post Link to post Share on other sites
Klod100 48 #11 Posted February 3, 2007 1 _________Klaudiusz Share this post Link to post Share on other sites
grzesiek 6 #12 Posted February 3, 2007 Klod, wyrazu szczerego uznania. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest pcstud #13 Posted February 3, 2007 ja tez gratuluje nabytku, ja jakos nie moge nigdy trafic na takie okazje 0 Share this post Link to post Share on other sites
Dommir 3 #14 Posted February 3, 2007 Mi też ostatnio udało się wylicytować zegarek Klaudiusz, w mordę jeża, Ty to zawsze coś wynajdziesz. :wink: Gratuluję i zazdroszczę. Mirek 0 Share this post Link to post Share on other sites
arco 0 #15 Posted February 3, 2007 Klod, piękny FF. zresztą sam wiesz szczere gratulacje 0 Share this post Link to post Share on other sites
Klod100 48 #16 Posted February 3, 2007 Dzięki Panowie. Jeszcze za wcześnie na Gratulacje, bo zdjęcia nie moje, a zegarek nie doszedł. Znalazłem go na eBay-u. Trzeba przyznać, że to bardzo rozchwytywane zegarki. 0 _________Klaudiusz Share this post Link to post Share on other sites
STARUSZEK 207 #17 Posted February 3, 2007 Ech Klod100 muszę przyznać że ten zakup moim zdaniem bije pozostałe Twoje nabytki na głowę - oczywiście wielkie gratulacje i na pewno mało nie kosztował :roll: 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Share this post Link to post Share on other sites
Guest seth11 #18 Posted February 3, 2007 Widzę że wszyscy się zaślinili na widok zakupu Kolda Usprawiedliwiam was, we mnie też jakaś strunka zadrzała.Klodowi gratulujemy - zegarka :wink: 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ati #19 Posted February 3, 2007 Można wiedzieć ile dałeś za tego Blancpaina ? Jeśli to nie tajemnica oczywiście... bo jest suuper 0 Share this post Link to post Share on other sites
STARUSZEK 207 #20 Posted February 3, 2007 A czy to nie jest identyczny :http://cgi.ebay.com/Original-Blancpain-Fif...1QQcmdZViewItemhttp://cgi.ebay.de/Original-Blancpain-Fift...1QQcmdZViewItem 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ati #21 Posted February 3, 2007 A czy to nie jest identyczny :http://cgi.ebay.com/Original-Blancpain-Fif...1QQcmdZViewItemhttp://cgi.ebay.de/Original-Blancpain-Fift...1QQcmdZViewItem TO ja już informacji o cenie nie potrzebuje :roll: 0 Share this post Link to post Share on other sites
RadG 4 #22 Posted February 3, 2007 Gratulacje, ech...marzy mi się taki zegarek, głównie z uwagi na te "MW"... 0 Radek Share this post Link to post Share on other sites
Klod100 48 #23 Posted February 3, 2007 Tak, ktoś dopadł kilka egzemplarzy w jakimś magazynie i teraz sprzedaje. Są dwa źródła - jedno w Szwajcarii, drugie też ( ale wysyłka z Niemiec ). Co dziwne, zegarki w na aukcjach osiągają różne ceny. Zegarek ze Szwajcarii licytowany był przez 46 osób. Dwa dni później wylicytowałem kwotę niższą o 20%. Ciekawe za ile teraz pójdą. Może ceny będą malały? 0 _________Klaudiusz Share this post Link to post Share on other sites
Jacek. 0 #24 Posted February 3, 2007 Gratulacje, ech...marzy mi się taki zegarek, głównie z uwagi na te "MW"... Wiesz coś o tym oznaczeniu? J. 0 Jacek Tomczak - Janowski-=WSzA=-Warsztat Szyderstwa Artystycznego Share this post Link to post Share on other sites
Klod100 48 #25 Posted February 3, 2007 Gratulacje, ech...marzy mi się taki zegarek, głównie z uwagi na te "MW"... Wiesz coś o tym oznaczeniu? J. tutaj więcej: http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....lancpain#135729 to podobny model, bez bibułki sygnalizującej zalanie. 0 _________Klaudiusz Share this post Link to post Share on other sites