Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
News will be here
Master Yoda

Kulinaria, co jeść, jak to zrobić.....? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Amica EB853BA+ IN PYROLIZA

2cfyzj7.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Pasztet z dzika upichciłem smile.png ile ten Zelmer już w swoim 25letnim życiu tego mięcha przerobił tongue.png

po pierwszym mieleniu

294rjep.jpg

drugie mielenie

315oaah.jpg

i koniec keksówek wyszło 6 szt 

2jdfcbo.jpg

dziś degustacja smile.png

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Wygląda kusząco.,Smacznego.,Ja pasztet robię tradycyjnie zero udziwnień i urządzeń elektrycznych,"po bożemu", pozycja kolankowo-łokciowa.,Pasztet z królika od Amiszy wyhodowanego siłami natury, bez prądu ,telewizji FoxNews i telefonów komórkowych.,  

post-67292-0-56878100-1492113209_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Sajgonki po Polsku żona zrobiła takie na dwa gryzy.

post-68206-0-28966000-1492248306_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jak tam koledzy i koleżanki placki na święta? 9c01a05803f122669507339c7215e9e9.jpg

 

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Własna robota.

post-1617-0-33648900-1492260569_thumb.jpg


Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

A wyobraźcie sobie jak to pachnie wędzonką. :wub:

post-57210-0-09520700-1492268099_thumb.jpg


"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Sajgonki po Polsku żona zrobiła takie na dwa gryzy.

W papierze ryżowym? A co w środku?

Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek

Sajgonki po Polsku to pewnie Pawłowi chodziło o gołąbki :)

To widać przecie że kapusta a nie papier ryżowy ;)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

:D  To gołąbki zwykłe - ryż z mięsem w kapuście  :lol:

Moja żona robi takie malutkie na dwa kęsy - bardziej mi smakują od takich wielkich gdzie samym farszem się napychasz - tutaj myk i następny 


One są wielkości jajka dla tego je położyłem obok 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Hahahaha! Nie powiększyłem zdjęcia. Teraz już widzę.


Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-...

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

6d0ad79c7f315c4074aaf3b657e7942b.jpg

Deser 7f82c1157947fbacb381acaa8910749d.jpg

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edytowane przez piotrek39

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Koledzy może podrzucicie jakiś sprawdzony przepis na udziec jagnięcy. 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Koledzy może podrzucicie jakiś sprawdzony przepis na udziec jagnięcy.

Polecam tą wersję. Robiłem kilkukrotnie. Miodzio również na zimno do chlebka.

https://youtu.be/B3Be0tpYbAw

 

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

bardzo interesująca propozycja.

Dzięki.

Dość prosta, charakterystyczne, intensywne przyprawy. Miodzio. Aż muszę kupić i sam zrobić, bo dawno już nie było na stole.

 

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Risotto z polędwiczką wieprzową bede kręcił, zamiast parmezanu ser podpuszczkowy 20miesiecy dojrzewania. Woda po moczeniu grzybów trafi do bulionu :De99bd6d6beefd37a9c61d0a29c970fba.jpg

 

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka


Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

 

 

Risotto z polędwiczką wieprzową bede kręcił, zamiast parmezanu ser podpuszczkowy 20miesiecy dojrzewania. Woda po moczeniu grzybów trafi do bulionu

 

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Brzmi super. Genialny pomysł z płynem z grzybów, też zawsze tak robię. Zupełnie zmienia oblicze dania.

 

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Nooo, robi się naprawdę grzybowo, zero chemii

.

 

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka


Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeszcze ze 2-3 kubki bulionu i można sypać serem :D

 

5ogm85.jpg

 

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka


Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

 

 

Jeszcze ze 2-3 kubki bulionu i można sypać serem :D

 

 

 

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Musisz zainwestować w większą patelnię :)

 

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Wiesz, to jest 800g arbioro :P Patelnia ma 36cm średnicy i 6cm wysokości. 


Only Fools Do Not Fear The Sea

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.