Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
tomaliusz

Casio do kwadratu

Recommended Posts

2 godziny temu, Burns napisał(-a):

A co się stało z GSW-H1000, zdążył błysnąć ? Jakoś nie widzę ich w ofercie a skończyłem śledzić te wszystkie zegarki jak przeczytałem, że krokomierze casio nie umieją liczyć poprawnie kroków.

Piszą że "już wkrótce w ofercie" -

https://zegarownia.pl/zegarek-meski-g-shock-g-squad-pro-gsw-h1000-1aer

zibi zaś twierdzi:

Debiutancki G-SHOCK Smartwatch jedynie w kanałach sprzedaży G-SHOCK EUROPE. Póki co nic nie wskazuje na to, że GSW-H1000 będzie dostępny w najbliższtm czasie w oficjalnej dystrybucji G-SHOCK w Polsce.

https://www.zibi.pl/g-shock/aktualnosci/gshock-smartwatch-gsw-h1000-omowienie-funkcji/

Na ebay'u widzę że można kupić z jakichś dalekich krajów https://www.ebay.pl/itm/303996612999?_trkparms=ispr%3D1&hash=item46c79c3187:g:t-kAAOSwNDRglNW~&amdata=enc%3AAQAGAAAA8GYPaldFEC6RzKj%2ByN1YoDKUC6IbLx%2BAwgEiNKB1oQNoHgrVjBtNOcDmZs4jByzOmGwGXGf%2FiRo%2Fr%2FrmVAUOtxyg5orXJRlsRiVnwDtnmrlh0n%2ByXGQKyYfsGoOqvQxTVkI9%2FpGbjWpLkbgod30gfn7ygls3Ijg8xrxp73ehB6FaTqzKXDFh4r0%2BxvPST3vVnd2Yvow6nlemjhk3lMFQZz1Ib%2FffmUv8jZ26Et4iL3xwkyHDpUemrdaFyaAgmR%2FyAVlMW0TNQRY2Xxv0en8hxLNF58Nmv7oFOCn1vgkZtsZPrsjpKHnFmYG6O57Ry6IfSg%3D%3D|tkp%3ABFBMsLy9nYNg

Tyle że to kwadratowy temat:

DSC07494.jpg

Edited by Daito

:)

Rozumiem że Ty nie jesteś skłonny zapłacić takich pieniędzy - bo inaczej Twój post nie miałby sensu - czyli co? Czujesz się przez to gorszy? Jeśli tak to współczuję, jeśli nie to po grzyba był ten wpis? Kupujący jest szczęśliwy - choć przez chwilę, Ty nie czujesz się nieszczęśliwy ani przez chwilę, Casio kosi kasę więc może w końcu wypuści coś nowego, godnego uwagi, więc wszyscy powinni być zadowoleni - poco o tym gadać?

Wolę kupić za te pieniądze szereg produktów, które zaspokoją nie tylko moje potrzeby. Zaręczam Cię, że gorszym się przez to nie czuję. A po co o tym gadam? Pewnie z tego samego powodu, co i Ty - dzielę się swoimi przemyśleniami :)

14 minut temu, lucyfer napisał(-a):

Wolę kupić za te pieniądze szereg produktów, które zaspokoją nie tylko moje potrzeby. Zaręczam Cię, że gorszym się przez to nie czuję. A po co o tym gadam? Pewnie z tego samego powodu, co i Ty - dzielę się swoimi przemyśleniami :)

22 godziny temu, lucyfer napisał(-a):

Stara zasada handlu i tutaj nie ma co pączkować...

ale, że co sam próbujesz zapoączkować, czy tak żeby tylko coś napisać ni przypiął, ni wypiął ?

Edited by Burns

ale, że co sam próbujesz zapoączkować, czy tak żeby tylko coś napisać ni przypiął, ni wypiął ?
Przeczytaj jeszcze raz (ze zrozumieniem) i wszystko będzie jasne. Zaufaj mi.

No to powrót do macierzy... właśnie rozpakowany:

IMG-20220414-151714.jpg

41 minut temu, Daito napisał(-a):

No to powrót do macierzy... właśnie rozpakowany:

Z "U" czy bez "U"?

5 minut temu, TomG80 napisał(-a):

Z "U" czy bez "U"?

Tomku po ustawieniu wyświetlania daty możesz poznać ;)

4 minuty temu, Daito napisał(-a):

Tomku po ustawieniu wyświetlania daty możesz poznać ;)

Co racja, to racja...

giphy.gif

Panowie i Panie.
Po ostatnich nieudanych podchodach do nowej kostki zostaje chwilowo przy starym dw-5600bb.
Ale wymyśliłem sobie w tej pustej głowie 😁
że zrobię całego na czarno taka bieda mod😏😆
No więc chce wymienić przyciski na czarne ale żeby wszystkie były takie same, nie chce schowanego adjust bo ciężko się go wciska plus klamra czarna i śrubki bezela też czarne.
Pytanie czy dostanę części i czy samemu ogarnę temat? Jak myślicie.

Przyciski znalazłem ale śrubek i klamry nie ma nigdzie 
Edited by gokart

Wjechala nowa kosteczka. Ej ten led nawet daje rade, na duzy plus mozliwosc zmiamy formatu daty no i obecnosc czasu w trybie stopera :D

20220415_194733.jpg

20220415_203719.jpg

quartz bandit

W dniu 9.04.2022 o 15:10, satanic napisał(-a):

Casio MRG.

Jak dla mie jest mega tylko ta cena.. 🙈

SYGNATURA.jpg