Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
kchrapek

DYSKUSJE O WSZYSTKIM

Recommended Posts

2 minutes ago, Progfan_87 said:

Kupiłeś totalnego składaka dla turystów

Właśnie takiej odpowiedzi się spodziewałem 😂

A na części to coś legitnego tutaj jest? 

Posted (edited)

Koperta jest ze Sportiwnego zresztą w bardzo ładnym stanie, mechanizm z Zima, wskazówki wyglądają na pobiedowe ale czort wie czy to nie przypadkiem nowe, chińskie czy tam ukraińskie tak samo jak tarcza zresztą. 

Edited by Progfan_87

27 minutes ago, Progfan_87 said:

Koperta jest ze Sportiwnego zresztą w bardzo ładnym stanie, mechanizm z Zima, wskazówki wyglądają na pobiedowe ale czort wie czy to nie przypadkiem nowe, chińskie czy tam ukraińskie tak samo jak tarcza zresztą. 

O cholera, a ja myślałem że chociaż ta tarcza się do czegoś nada… teraz się nada do śmietnika. 

Posted (edited)
14 minut temu, Londek napisał(-a):

O cholera, a ja myślałem że chociaż ta tarcza się do czegoś nada… teraz się nada do śmietnika. 

Nie przesadzaj, może i kolekcjonersko bez wartości......ale to fajny zegarek do noszenia. 🙂

Edited by Qba.

2 minutes ago, Qba. said:

Nie przesadzaj, może i kolekcjonersko bez wartości......ale to fajny zegarek do noszenia. 🙂

Spodziewałem się że to składak, ale nie że są tam części fejkowe, chociaż na screenach które wkleiłem dziwnie to naprawdę wygląda, w rzeczywistości jest inaczej, wkrótce będzie u mnie to wkleję lepsze zdjęcia. 

Oryginalna tarcza w takim stanie to mokry sen niejednego kolekcjonera ale jeśli dużo nie dałeś to tragedii nie ma. Zawsze jest koperta w razie czego na podmianę, bo to chyba najbardziej wartościowa część całości. 

Koperta Sportiwny, mechanizm też (poza jednym mostkiem z ZIMa), tarcza nówka turystyczna, wskazówki kto wie, może nowe, a może stare bardzo ładne? Godzinowa i minutowa jak z 2MFZ, sekunda ZIM. Koronka nie wygląda na oryginalną.

6 minutes ago, JanekTheFizyk said:

Koperta Sportiwny, mechanizm też (poza jednym mostkiem z ZIMa), tarcza nówka turystyczna, wskazówki kto wie, może nowe, a może stare bardzo ładne? Godzinowa i minutowa jak z 2MFZ, sekunda ZIM. Koronka nie wygląda na oryginalną.

Dziękuję. 

Rarytasik 🤭

Posted (edited)

Seweryn ..tu masz mojego :)

IMG_20210924_114950962.thumb.jpg.bb0ea0d990c636fb39e421331962aeda.jpg

Edited by lobo82

4 hours ago, lobo82 said:

Seweryn ..tu masz mojego :)

Dzięki Piotrek, teraz wiem jeszcze więcej🤭

Na żywo jest jeszcze gorzej 😂

Może tylko godzinowa i minutowa jakoś jeszcze wyglądają… reszta to lipa, chociaż luma ciutku świeci po naładowaniu. 

IMG_2426.jpeg

IMG_2427.jpeg

IMG_2428.jpeg

no jak zawsze. pół dnia na izbie przyjęć :D

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

Posted (edited)

post przeniesiony do wlasciwego watku

Edited by o.m.e.g.a
post przeniesiony do wlasciwego watku

Yyy... a co to jest długi weekend? 😅 dziś akurat wolne więc mały wypad do pobliskiego lasu ale jutro i niedziela już w kołchozie... swoją drogą zaledwie parę minut zbierania bo aż się krzaki wyginały tyle tego było ale to już ostatki niestety.

20240816_194836.jpg