ekskalibur 953 #6978 Posted February 7 Fajny maluszek.Tak pamiętam,mówiłem to już kilka razy przy Twoich postach,że masz takie damskie zegareczki,ale wiem ,wiem,że wtedy była taka moda na małe zegarki. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Guest #6979 Posted February 7 1 godzinę temu, ekskalibur napisał(-a): Fajny maluszek.Tak pamiętam,mówiłem to już kilka razy przy Twoich postach,że masz takie damskie zegareczki,ale wiem ,wiem,że wtedy była taka moda na małe zegarki. No była. A ja lubię małe zegarki, są bardzo wygodne. Mam oczywiście i sporo klocków, ale to po prostu efekt zbieractwa. 0 Share this post Link to post Share on other sites
ekskalibur 953 #6982 Posted February 8 22 godziny temu, oszolom napisał(-a): No była. A ja lubię małe zegarki, są bardzo wygodne. Mam oczywiście i sporo klocków, ale to po prostu efekt zbieractwa. Ja też nie lubię ogromnych zegarków i tych największych się pozbyłem. 1 Share this post Link to post Share on other sites
longjack 275 #6983 Posted February 8 Witam! Jestem tutaj nowy, ale zegarek mam stary (na pewno starszy ode mnie). Pozdrawiam wszystkich 10 Share this post Link to post Share on other sites
mst 572 #6984 Posted February 9 Niemiaszek na japońcu 8215... 7 Share this post Link to post Share on other sites
longjack 275 #6986 Posted February 9 Witam wszystkich. Atlantic Worldmaster Super, a w środku Eta 1130 . Pozdrawiam 5 Share this post Link to post Share on other sites
ireo 4621 #6987 Posted February 10 W dniu 6.02.2026 o 19:40, oszolom napisał(-a): Space age w pełnej krasie. Wyglądają jakby były „od tej samej matki”, nawet kolorystyka zbliżona. Nazwa „Digitor” brzmi odpowiednio groźnie („Terminator” pojawi się na ekranie ze dwadzieścia lat później). 1 - ireo Share this post Link to post Share on other sites
Guest #6990 Posted February 15 3 godziny temu, SLAWEK 01 napisał(-a): Nie wiem, czy Cię już pytałem. Ten pasek to ori od tego zegarka? Czy kupowałeś? 0 Share this post Link to post Share on other sites
SLAWEK 01 80734 #6991 Posted February 15 2 minuty temu, oszolom napisał(-a): Nie wiem, czy Cię już pytałem. Ten pasek to ori od tego zegarka? Czy kupowałeś? Już nabyłem zegarek z tym paskiem (nowy, ale zamiennik) 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest #6992 Posted February 15 11 minut temu, SLAWEK 01 napisał(-a): Już nabyłem zegarek z tym paskiem (nowy, ale zamiennik) Ok. Dzięki. 0 Share this post Link to post Share on other sites
emzet 2705 #6994 Posted February 15 Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 6 Share this post Link to post Share on other sites
longjack 275 #6999 Posted February 18 A może taki duet. Pozdrawiam 9 Share this post Link to post Share on other sites