Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Guest Waldeusz

Co noszą znani ludzie?

Recommended Posts

Guest Angelo

Z tymi pitami w necie to niezły pomysł. W Norwegii tak mają.

a komu to niby potrzebne?

chyba tylko blacharom by wiedzialy, ktory facet ma bmw i drogi zegarek

Guest

a komu to niby potrzebne?

chyba tylko blacharom by wiedzialy, ktory facet ma bmw i drogi zegarek

Aż musiałem sprawdzić, co to te blachary. Człowiek całe życie się uczy. Szczególnie wymowne jest wygooglanie grafiki pod tym hasłem. ;):D

Proszę nie robic onetu z forum i cytowac zdan wyrwanych z kontekstu.

Trochę wstrzemięzliwosci w wypowiedziach poprosze.

Edited by cook

Pozdrawiam, Marek

Guest Angelo

Proszę nie robic onetu z forum i cytowac zdan wyrwanych z kontekstu.

Trochę wstrzemięzliwosci w wypowiedziach poprosze.

niewyrywam z kontekstu... wyrazilem swoja opinie na temat pitow... -_-

jaki jest sens by pity ludzi prywatnych byly zamieszczane w internecie?

by np. dowiedziec sie, czy auto sasiada jest jego, czy moze to tylko brane na laising.... :)

Edited by Angelo

Guest Magik.

Jacek Żakowski w Poranku Radia TOK FM był zachowaniem Kamińskiego szczerze zdziwiony. - Do głowy by mi nie przyszło, że po tym, co stało się z Nowakiem, kolejny członek rządu może mieć problem z zegarkiem - stwierdził.

- Trzeba kompletnie upaść na głowę, żeby kupować zegarek za 37 tys. To kompletnie dyskredytuje człowieka jako kandydata na wysoki urząd państwowy, bo oznacza, że ma coś pod kopułą. Żeby obnosić się z tym zegarkiem i nie wpisać go do deklaracji majątkowej, trzeba być kompletnie pozbawionym rozumu. Jasne, to może być błąd, ale pani premier, niech się pani trzyma od takich facetów z daleka! - zaapelował publicysta.

Nie znałem tej wypowiedzi choć jest w niej trochę racji. Faktycznie prezentowanie otoczeniu drogiego zegarka i nie odnotowanie faktu posiadania owego zegarka w deklaracji majątkowej nie jest rozsądne. Z drugiej strony, krytykowanie, że ktoś wydał 37 tysi na zegarek, to już przesada. Widać liczenie cudzych pieniędzy i osądzanie wciąż w Polsce ma się dobrze.

Guest Magik.

Serena od dość dawna współpracuje z AP. Także na korcie rozgrywa mecze z RO / Offshore na ręku. Żeby jeszcze pozostać w temacie Audemars Piguet...

Gareth Bale

bale_ap1.jpg

(...)krytykowanie, że ktoś wydał 37 tysi na zegarek, to już przesada. Widać liczenie cudzych pieniędzy i osądzanie wciąż w Polsce ma się dobrze.

Niestety... Ciemna masa w naszym kraju lubi wojenki polsko-polskie, zaglądanie do portfela sąsiada i osądzanie... Brakuje u nas jeszcze stosów do palenia "winnych" ku uciesze pospólstwa...

Żeby zostać w temacie

http://www.aleksandraslifirska.pl/wp-content/uploads/2014/04/Jacek_Żakowski.jpg

AP 50 Centa bardzo ładny, fajnie wyglądają zwłaszcza ogniwa bransolety. Nie sądziłem, że zdobienie może dać taki ciekawy efekt.

Pewnie bym i tak nie nosił, bo gwiazdą estrady nie jestem, ale to jeden z niewielu AP które mi się spodobały.

Ten którego ma Bale zdecydowanie za wielki i do stroju też mu średnio pasuje.

Hubert z Rolexem:

ecd69759db3f.jpg

Na pewno ma GMT, choć na tym zdjęciu bezel ma lekko niebieskawy odcień, no ale to może się w nim coś odbija...

Już wcześniej pokazywałem  złotego wysadzanego  diamentami Cartiera Balon Blue Ozzy Osborne.

Na tym zdjęciu widać , że to przemyślany wybór  podyktowany strojem i dodatkami  noszonymi w pracy.

50fd2a01423b8.jpg

Guest Angelo

Queen Elizabeth II

Patek Philippe Golden Ellipse diamond bazel

post-66955-0-78739100-1424636844_thumb.jpg

Ten człowiek gościł tu wielokrotnie , ale jescze nie z tym zegarkiem, gabarytami jakby stworzony dla niego - Vintage VDB AS - THE ONE

Średnica 56mm, grubość 19mm, lug to lug 71mm.

VintageVDB+%27AS%27+THE-ONE+01.jpg

VintageVDB+%27AS%27+THE-ONE+02.jpg

Arnie+&+VintageVDB+%27AS%27+THE-ONE.jpg

Na tym zdjęciu widać , że to przemyślany wybór  podyktowany strojem i dodatkami  noszonymi w pracy.

Pasuje do szczura ;)

Przydałby się jeszcze gołąb, ale jak wiadomo one w rękach Ozzyego nie żyją zbyt długo ;)

Edited by Bartosz 86

Ładnych i ugłaskanych fotek długo się nie pamieta i nikt ich nie komentuje.

Podpuścić i zbulwersować takie jest jej zadanie i doskonale jak widać to działa :D 

Mało kto odważyłby się go nosić.

Jest MOC w zegarku

... i właścicielu.

Keith Richards będący od wielu lat niegrzecznym chłopcem rocka, też nosi jak Ozzy zegarek Cartiera ;)

model Santos.

pin-up-Citizen-Keith-Richards.jpg

Edited by Ciech

Już wcześniej pokazywałem złotego wysadzanego diamentami Cartiera Balon Blue Ozzy Osborne.

Na tym zdjęciu widać , że to przemyślany wybór podyktowany strojem i dodatkami noszonymi w pracy.

50fd2a01423b8.jpg

Ozzy pewnie z dodatkami parę kiloa cięższy ;-) bylem na koncercie BS w Pradze w zeszłym roku, niesamowita charyzma, świetny kontakt z publicznością... Jednym słowem genialny koncert!