adija 0 #1 Posted September 1, 2018 Cześć, to chyba Maurice Lacroix Masterpiece 67668. Ruch: ML67 (ETA 7750). Wygląda na to, że jest autentyczny. Jak uważacie? 0 Share this post Link to post Share on other sites
pmwas 7826 #2 Posted September 1, 2018 Przeniosłem do odpowiedniego działu. 0 Miłego dnia! Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bury. 5658 #3 Posted September 1, 2018 Jest oryginalny miałem takiego, bardzo fajny tylko one maja coś 38mm chyba 0 Share this post Link to post Share on other sites
adija 0 #4 Posted September 3, 2018 Jest oryginalny miałem takiego, bardzo fajny tylko one maja coś 38mm chyba no mi się właśnie takie wielkie nie podobają. Miałeś? To znaczy sprzedałeś? 0 Share this post Link to post Share on other sites
Paweł Bury. 5658 #5 Posted September 3, 2018 Tak poszedł w świat już dawno - polecam fajne zegarki 0 Share this post Link to post Share on other sites
tarant 2963 #6 Posted September 4, 2018 no mi się właśnie takie wielkie nie podobają. Miałeś? To znaczy sprzedałeś? Zegarek o średnicy 38 mm absolutnie nie jest uważany za wielki. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Share this post Link to post Share on other sites
CIESLUT 380 #7 Posted September 4, 2018 fajny zegarekobniżyli już cenę o 500zł ale nic nie wiadomo o mechanizmie więc możesz założyć serwis w najbliższym czsiedo tego zdjęcia realne przemieszane ze zdjęciami z internetustan zegarka ok ale przydałaby mu się polerka 0 OMEGA SEAMASTER 300M Share this post Link to post Share on other sites