Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Recommended Posts

He he he, jak to mawia Piotr Żyła :P

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Niech Ci będzie  :D

Tylko złap synchro, brak RCVD na tarczy to zniewaga dla tego Mudmana   :P

Edited by tomaliusz

I jeszcze ta bateria na M :(

A co w tym takiego niezwykłego, słabo doładowane aku w lecie, każdemu może się zdarzyć  :D  :D

W Romku niestety też mam na M i nie będę nad tym płakał  :D

No to pa, wszystkie na H i z synchro  :P

I na co Ci 3 "takie same" zegarki, ha? :P

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Romek przy tym 9300 taki jakiś... nijaki się wydaje

Mundman - moim zdaniem - lepiej leży na łapie niż Romek, ma też ciekawszy wygląd na łapie, ale Romek jest funkcjonalniejszy.

:)

No to pa, wszystkie na H i z synchro  :P

Widać że z balkonu nie ściągane od tygodnia  :P  :D

Mundman - moim zdaniem - lepiej leży na łapie niż Romek, ma też ciekawszy wygląd na łapie, ale Romek jest funkcjonalniejszy.

To fakt, Mundek lepiej leży ale Romek jednak bardziej ogarnięty z funkcjami  :)

Ja kupiłem na Alle, Baby za całe 36pln, ciekawe co przyjdzie  :D

post-76027-0-18279000-1485812779_thumb.jpg

GW-9400-1DR(MOD), G-9100-1ER, GW-300A-1V, G-8900A-1, GWX-8900-1(MOD), G-100-1BV, GW-M5610-1ER(MOD), GW-M850-7, BG-141, DW6900MS(MOD), DW-5030D, GST-B100D1AER, G-9300-1ER

A korzystacie z tych super wypasiony funkcji?

Zdziwiłbyś się ale mnie się zdarza w Romku z barometru, kompasu i stopera korzystać na co dzień - moja szanowna o Ryśka mnie męczyła tez ze względu na barometr, co do Mundka to jak miałem, też kompas i stoper był w użyciu.

Wszystko zależy od tego jaki ktoś prowadzi tryb życia - np mnie bardzo wkurzało to że w wskazówkowych "G" większość funkcji jest tylko po to żeby były bo korzystanie z nich jest "mocno utrudnione" żeby nie powiedzieć że niemal niemożliwe np w MT-G czy GW-A1000 wskazówki na sub tarczach, wskazujące tryb zegarka są... niemal nieczytelne, nawet dla kogoś kto ma niezły wzrok w GPW jest trochę lepiej ;) dlatego do "tyrania" tylko wyświetlacz moim zdaniem się nadaje, a wskazówki "dla lansu" - jak ktoś potrzebuje, albo żeby wiedzieć która godzina :D

:)

Skoro z nich korzystasz to chyba jesteś snajperem A tak na poważnie to super. Romek bardzo mi się podoba ale 56xx spełniają wszystkie moje oczekiwania. Póki co

A korzystacie z tych super wypasiony funkcji?

W Risemanie na co dzień korzystałem z bardzo fajnie działającego barometru i z racji tego, że chodzę trochę po górach z wysokościomierza, który podczas stabilnej pogody daje fajny punkt odniesienia.

Wczoraj z kolei syn otrzymał pracę domową, polegającą na dwutygodniowej obserwacji faz księżyca, w czym podczas zachmurzonego nieba pomoże nam Frogman :)

Wiem, da się bez tego żyć, niemniej jest to fajne uzupełnienie podstawowych funkcji, które nie uzależnia nas od skorzystania z internetu, którego w różnych sytuacjach może kiedyś zabraknąć.