Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
MasterFan

PODFORUM MIŁOŚNIKÓW ZEGARKÓW CASIO G-SHOCK !

Recommended Posts

Podoba mi się MRG - ten odkuwany. Dają na to jakąś szczególną wydłużoną gwarancję ?

jeden z tych:

Edited by Burns

I jeszcze jedno pytanie ? MOD zamkniętej grupy g-shock z fejsa jest tutaj zarejestrowany ???

Hubert jest na forum, a jak szukasz moda to murcins też ma z tego co widziałem 

okej, to się po żale tu trochę, bo choć temat inny to  wiem że mnie zrozumiecie :

nie lubię czekać na przesyłkę / kuriera

czy tylko mi się dzieje paczka24 idąca tydzień ? :angry:

ogólny dół

PS

ile teraz się czeka na odp z TT ? wiem już że nie godziny i dni ale że  tygodnie ?  :wacko:

obecnie: DW-5600C-9CV * DW-5300G-9V * DW-6600E-1V * G-2000BM-1MJF* G-3011F-1V   *  G-700-3AV  *   GW-9010-1 *  GW-9200-1 *  EF-535SP-1AV  * DW-5030-1
kiedyś : DW5600E-1 * DW-8150-1V * GT-000D-7 * DW-8030-1 * DW-8600J-8A * GX-56-1A * G-9000-8V * G-9000-3V * GW-9000A-1 * G-2900-1A  * G-7700-1 * G-3000LV-7 * GR-8900A-7 * GA-100-1A1 * GX-56-1A

MT-G to super zegarek i cały czas gdzieś tam chodzi mi po głowie... Chociaż ze względu na malejącą w ostatnim czasie cenę, coraz więcej osób kupuje ten zegarek (w szczególności Waldzior Edyszyn :) to nadal nie można odmówić mu klasy Premium .

Tak sobie myślę, że teraz to chyba najmniej jest Frogmanów ;) też Made in Japan, może nie Premium ale Superior ;)

Moje pudełko z plastikiem  :)

Pudełko własnoręcznie zostało wykonane przez moją córkę Amelkę, lat 7   :D

2.jpg1.jpg

Edited by tomaliusz

Moje pudełko z plastikiem  :)

Pudełko własnoręcznie zostało wykonane przez moją córkę Amelkę, lat 7   :D

Mega... to musi być wzruszające... :) ja mam 1,5 rocznego Antka i wczoraj razem oglądaliśmy moją kolekcję... rozczuliłem się jak dorwał sikora dobre 46mm, dobre ćwierć kilo i go na rączkę założył ;) i tak poszedł do mamy się pochwalić :)

Edited by pompek

Gąbki zmywaki?

Si Senior  :)

Sama na to wpadła  ^_^

A tutaj G podczas posiłku  :D

1.jpg

Mega... to musi być wzruszające... :) ja mam 1,5 rocznego Antka i wczoraj razem oglądaliśmy moją kolekcję... rozczuliłem się jak dorwał sikora dobre 46mm, dobre 250g i go na rączkę założył ;) i tak poszedł do mamy się pochwalić :)

Dzięki  :)

Super są dzieciaki, szkoda że tak szybko rosną  :P

Moj 3 latek przez jakiś okres musiał mieć Romka podczas kąpieli... :)

I czasem zdarzyło mu się nim cisnąc o podłogę jak go goniłem żeby mi zegarek oddał... :) Dobrze ze to G bo jak by mi tak automatem rzucił to ja bym płakał jak dziecko... :)

Edited by szuwar1978

tomaliusz taki przepych, że się jeden nie mieści  :P  Żeby dziecku nie robić przykrości, musisz jednego wyrzucić, ewentualnie daj znać, gdzie i kiedy będziesz wyrzucał ;)

Dokładnie, coś jak na OLX. Oddam kanapę za 100zł, oferta ważna do piątku, jak nikt nie kupi, to wyrzucam na śmieci  :D

To napisz Pan gdzie wyrzucasz, zaoszczędzę  :P

Edited by seeby

ile teraz się czeka na odp z TT ? wiem już że nie godziny i dni ale że tygodnie ? :wacko:

23.01 wysyłałem maila i jeszcze nie mam odpowiedzi :/ czekam do 14 dni i wysyłam follow up :)

Tapaltak

okej, to się po żale tu trochę, bo choć temat inny to  wiem że mnie zrozumiecie :

nie lubię czekać na przesyłkę / kuriera

czy tylko mi się dzieje paczka24 idąca tydzień ? :angry:

ogólny dół

PS

ile teraz się czeka na odp z TT ? wiem już że nie godziny i dni ale że  tygodnie ?  :wacko:

Miałem podobny przypadek, zegarek szedł Paczką24 ponad tydzień a zawiesił się w jakimś wypiz....e WER Komorniki pod Poznaniem i tam sobie leżał przez parę dni.

A tu opinie: http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,378008,0,0,1

Edited by D1V1510N G

WER = samo zło

obecnie: DW-5600C-9CV * DW-5300G-9V * DW-6600E-1V * G-2000BM-1MJF* G-3011F-1V   *  G-700-3AV  *   GW-9010-1 *  GW-9200-1 *  EF-535SP-1AV  * DW-5030-1
kiedyś : DW5600E-1 * DW-8150-1V * GT-000D-7 * DW-8030-1 * DW-8600J-8A * GX-56-1A * G-9000-8V * G-9000-3V * GW-9000A-1 * G-2900-1A  * G-7700-1 * G-3000LV-7 * GR-8900A-7 * GA-100-1A1 * GX-56-1A

Moje pudełko z plastikiem :)

Pudełko własnoręcznie zostało wykonane przez moją córkę Amelkę, lat 7 :D

Super pomysł - graty dla córeczki :)

Mój siedmiolatek nie zrobił Jeszcze pudełka ale namówił mnie i wziął udział w recenzji jego zegarka :)

https://youtu.be/TCL5h8yjVyQ

Pozdrawiam, Matej ☺

Wysyp ciekawych modeli w niezłych stanach na angielskiej zatoce :)

Jakiś Włoch wyprzedaje kolekcje z tego co widać, ceny nie jakoś super okazyjne na mój gust ale ciekawe okazy są. Ja sam mam postanowienie nic w lutym

nie kupować a szkoda żeby się zmarnowało, może komuś coś podejdzie ;)

Wczoraj wpadł do mnie żółtodziób a dziś w odwiedziny przyleciały dwa MRG :)

MRG_210_&_MRG_110.jpg

I jeszcze taki stojaczek ;)

G_SHOCK.jpg

MRG_110_&_GW_M5610.jpg

SYGNATURA.jpg