Sign in to follow this
Followers
0
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Michal_Gdy
Pojawiły się pytania o zdjęcia na bransolecie, więc założyłem i dodaje. Jak ktoś nie potrzebuje tego zapięcia motylkowego i pasków to cena będzie niższa o 2000 zł.
Dzień dobry,
Chciałbym sprzedać mój zegarek Omega Constellation Globemaster - referencja 130.30.39.21.02.001 (Stell on Stell).
Zegarek zakupiony przeze mnie w Polsce (Jubitom) w grudniu 2020 roku. Objęty pełną gwarancją do grudnia 2025. Posiadam oczywiście pełne opakowanie, wszystkie karty i akcesoria, które były razem z zegarkiem w dniu zakupu.
Stan zegarka oceniam na mocne 8/10 w skali wg. regulaminu forum. Wydaje mi się że, nie tyle jest to zaleta jakiejś mojej wyjątkowej uwagi podczas użytkowania (zegarki po prostu noszę, ale w dużej rotacji, maks. 2 dni w tygodniu na jeden, albo rzadziej) ale udanego projektu - bezel się nie rysuje, boki koperty są delikatnie szczotkowane i tam też trzeba się naprawdę wpatrzeć żeby coś znaleźć. Oczywiście szkło czyste, bez żadnych skaz. Wszystkie krawędzie nienaruszone - bez wgnieceń, śladów po uderzeniach itp.
Mojego Globemastera kupiłem w wersji na bransolecie, jednak praktycznie większość czasu nosiłem go na paskach - powiedziałbym, że proporcja czasu to jakieś 80/20 na korzyść pasków. Oryginalne zapięcie motylkowe jest w stanie 9/10 - u mnie nadgarstek to około 17 cm i zapięcie wychodziło mi relatywnie wysoko po zapięciu, a nie centralnie na środku nadgarstka, nie miało się jak rysować. Największe użycie widać chyba tylko na bransolecie w okolicach zapięcia, a właściwie po jego jednej stronie. Największe rysy ("biurkowe") są na 2-3 ogniach przy samym zapięciu, ale w pudełku są jeszcze dwa nowe więc można sobie szybko je podmienić. W trakcie okresu użytkowania zegarka nie serwisowałem, nie był otwierany, naprawiany, polerowany. Bez żadnych przygód w stylu upadki, kontakt z wodą itp.
Oprócz paska widocznego na zdjęciach i oryginalnego zapięcia w zestawie kupujący otrzyma ode mnie drugi pasek Omega (oryginalny, założony dosłownie 3 razy) w kolorze ciemno brązowym, nawet jeszcze nieuformowany (sztywny). Oprócz tego dołączam 3 inne paski, które są stanie dobry+ czyli generalnie lekko używane. Przy paskach zapięcia ze znakiem przypominającym logo producenta - czyli po prostu nieoryginalne, ale ładne.
Cena jaka mnie interesuje za cały zaprezentowany zestaw to 22.500 PLN (jestem otwarty na wszystkie propozycje - poza wymianą).
Mieszkam w Trójmieście (Gdynia), więc mogę się oczywiście spotkać na miejscu. Wysyłka tylko kurierem DHL (koszt dostawy z ubezpieczeniem po mojej stronie).
Od momentu wystawienia ogłoszenia zegarek nie jest przeze mnie używany (czysty, gotowy do wysyłki).
-
By Stan_101
Sprzedam Tag Heuer Carrera CAR2014.BA0799 bardzo mało używany.
Zegarek kupiony w styczniu 2020 r. Sprzedaję z całym kompletem, tj. kartonik, pudełko, książeczki, ogniwa do bransolety.
Carrere nosiłem sporadycznie, tylko w weekendy na zmianę z 2 innymi automatami.
Stan oceniam na 8,5/10. Posiada bardzo delikatne ślady użytkowania, jedynie jakieś włoskowate mikroryski na gładkich powierzchniach. Szkło czyste, bransoleta w super stanie, nie ma nawet za bardzo śladów od desk divingu, starałem się wszystko pokazać na zdjęciach. Antyrefleks w tym zegarku jest świetny. Zegarek na żywo robi "robotę"
Cena: 10 500 zł.
-
By s1kor
Witam,
Czy mógłbym poprosić o ocenę tego Portugalczyka w kwestii ewentualnej nieautentyczność:
https://www.olx.pl/d/oferta/iwc-portugieser-iw371401-CID87-IDTeOn8.html
Z góry dziękuję za pomoc.
-
By Stan_101
Sprzedam Tag Heuer Carrera CAR2014.BA0799 bardzo mało używany.
Zegarek kupiony w styczniu 2020 r. Sprzedaję z całym kompletem, tj. kartonik, pudełko, książeczki, ogniwa do bransolety.
Carrere nosiłem sporadycznie, tylko w weekendy na zmianę z 2 innymi automatami.
Stan oceniam na 8,5/10. Posiada bardzo delikatne ślady użytkowania, jedynie jakieś włoskowate mikroryski na gładkich powierzchniach. Szkło czyste, bransoleta w super stanie, nie ma nawet za bardzo śladów od desk divingu, starałem się wszystko pokazać na zdjęciach. Antyrefleks w tym zegarku jest świetny. Zegarek na żywo robi "robotę"
Cena: 10 500 zł.
-