Bo RADO na to zasługuje - Klub Miłośników
By
Guest fidelio, in ZEGARKI SZWAJCARSKIE i NIEMIECKIE
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Lisssu_
Hej, przejrzałam już cały internet ,poczytałam forum ale dalej nie wiem zbyt wiele.
Nie mam zdjęcia wnętrza chociaż zegarmistrz jakiś czas temu mówił że to oryginalny zegarek. Im więcej czytam tym mniej wiem. Załączam zdjęcia i proszę o podpowiedź.
-
By bazmasta
Witam wszystkich.
Dawno temu zamieściłem na tym forum zdjęcia zegarka który niegdyś otrzymałem od mojego ojca.
Zegarek jest stary z lat 70tych
Jest to Rado Overpole 200
Jak widać szybka zniszczona jest. Problem w tym, iż do szybki jest doklejony szablon a ja nie chce dorabiać bez tego elementu.
Prośba do was zegarmistrzowie i pasjonacji.
Gdzie szukać orginału. Wujek Google nie jest w stanie mi pomóc. Prosiłbym o rady gdzie szukać. Rado Polska nie ma tej części. Jak myślicie gdzie uderzać?
-
By Zator
Witam,
Zastanawiam się nad zakupem zegarka ze zdjęć.
Pierwszym wyzwaniem dla mnie jest wizualizacja, jak tego typu zegarek prezentuje się na nadgarstku. (Spora "wydłużona -jajowata" koperta i znacznie węższy od niej pasek) Szukałem w internecie zdjęć, ale nigdzie nie znalazłem zegarka na ręce. Może ktoś ma zegarek w podobnym ksztaucie i udostepni zdjęcie na nadgarstku?
Drugie pytanie to standardowe pytanie czy sądzicie że ten zegarek jest oryginalny?
Trzecie, prośba o obiektywne i subiektywne oceny i opinie.
-
By Marcinrado
Witam serdecznie,
Mam prośbę, Klient chce się zamienić ze mną na innego Rado Integral a nie mogę nigdzie go znaleźć w internecie ??
https://www.olx.pl/oferta/zegarek-rado-integral-CID87-IDodL4y.html
-