-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By agremi
Czołem koledzy. Czy jesteście w stanie mi pomóc - czy to jest stary citizen?
Mnie to śmierdzi dzisiejszą hinduską produkcją podszywającą się... ale ja się na tych zegarkach nie znam.
Z góry dziękuję!
-
By Cilof
Cześć,
Nadszedł czas na wybór kolejnego zegarka do kolekcji.
W dotychczasowych niewielkich zbiorach nie posiadam zegarka ze Szwajcarii, poniżej to co udało mi się uzbierać:
Bulova 97A150
Seiko SRPC17K1
Festina F16885-2
Pulsar PU4003X1
Budżet jakim dysponuję to około 1400zł, wiem że na szwajcara to mało, do tego w automacie, ale moją uwagę przyciągnął oto ten zacnie wyglądający Tissot:
https://jubitom.com/zegarki/tissot/t-sport/gentleman/zegarek-tissot/t0984073605201
Zegarek będzie noszony w pracy do koszuli wizytowej.
Bardzo proszę o opinię czy w tej cenie znajdę coś innego zgodnego z moimi wygórowanymi wymaganiami oraz w zaplanowanym budżecie (nie musi być nowy).
Również proszę o informacje na temat sklepu, ponieważ zegarek jest jeszcze dostępny na stronie marko.pl
-
By Pittol
Dzieńdobry, wpadłem ostatnio w posiadanie takiego oto zegarka, jako iż jestem ciekaw czy to oryginał a o zegarkach wiem tyle co nic to chciałbym prosić o weryfikację bardziej znających się kolegów czy koleżanki. Osobiście porównując ze zdjęciami z internetu nie widzę różnic innych niż sekstant na miejscu "12" lecz pomyślałem, że może to jakiś inny model? Jeśli to z góry wyklucza możliwość oryginalności tego zegarka to przepraszam za zajmowanie czasu.
W każdym bądź razie dziękuję z góry za weryfikację !
-
By Pieknodworska
Witam serdecznie,
zastanawiam się nad zakupem Omegi De Ville. W oko wpadła mi ta, jednakże mam pewne zastrzeżenia co do jej autentyczności. Co sądzicie?