-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By GYNEK 1
Dzień dobry
Od razu przepraszam jeśli to nie jest odpowiedni dział, ale pierwszy raz piszę tutaj posta.
Ojciec, miłośnik zegarków i członek tego forum zmarł parę miesięcy temu pozostawiają po sobie zbiór zegarów i zegarków. Ja osobiście się na tym nie znam, więc poszukuję osoby, która zajmuje się wyceną i analizą posiadanej kolekcji. Duża ona nie jest, ale kompletnie nie wiem z czym mam do czynienia.
Czy znają Państwo takie osoby ze Śląska, które zajmują się tym zawodowo i które by można wynająć do tego celu?
Z góry uprzedzam, że nie jest to robione w celu sprzedaży. Jako rodzina nie mamy zamiaru wyprzedawać kolekcji, raczej wartościowe egzemplarze odnowić, naprawić i kolekcję ewentualnie powiększyć w przyszłości.
Bardzo dziękuję za odpowiedzi i udzieloną pomoc
Miłego dnia
Paweł Piech
-
By SkolsPl
Mam taki zegarek ale nie mogę o nim znaleźć w Internecie żadnych informacji ani ewentualnej wartości, jest stary ale ma coś w sobie
Oto on
-
By suchykiller
Cześć wszystkim. Chciałbym skorzystać z uprzejmości tego forum i upewnić się co do posiadanego przeze mnie zegarka. Nie jest to jakiś stary unikalny model ale chciałbym poznać jego przybliżoną wartość żeby nie pluć sobie w twarz po sprzedaży ale też nie wygłupić się z ceną. Zegarek jest nowy z kilkoma rysami na bransolecie. Na kopercie jest folia i napis swiss line 5934G stainless steel water resistant quartz movement. Z przodu Swiss line Quartz Water Resistant, Quartz Movt.
Godziny są oznaczone kropeczkami w złotym kolorze a przy 12 godzinie jest jakiś mały kamyczek. Jeśli się ze mnie śmiejecie to po cichu tak żebym nie słyszał Przeszukałem internet ale z marnym skutkiem, nie znalazłem nigdzie tego modelu ani informacji o nim. Będę wdzięczny za każdą sugestię. Pozdrawiam
-
By SzymonKarpKam
Dzień dobry mam pytanie do zegarka Kawasznikow. Co drodzy fanatycy zegarków możecie mi o nim powiedzieć? chodzi o to jaka jest jego kolekcjonerska wartość i jakieś informacje kiedy był produkowany itd.
-