Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
News will be here
szwed

Sytuacja kolejkowa ROLEXa.

Recommended Posts

tak pomyślało 100% chętnych do tego dochodzi jeszcze kwestia jedynego stalowego Rolexa w tym roku i mamy przepis na wylot z listy lub dłuuuugie czasy oczekiwania

ps: na oyster wg mnie lepiej wygląda, pasuje mu bardziej stealth look

Dla mnie akurat na jubilee to ciekawa opcja nawet jakbym miał pepsi czy batmana. Oczywiście hierarchia byłaby u mnie taka - Pepsi na jubilee, Batman oyster lub jubilee (batgirl), bruce wayne na jubilee. To jest teraz, ale może na żywo BW zaskoczy pozytywnie bardziej niż się spodziewam

5 godzin temu, Jan napisał(-a):

tak pomyślało 100% chętnych do tego dochodzi jeszcze kwestia jedynego stalowego Rolexa w tym roku i mamy przepis na wylot z listy lub dłuuuugie czasy oczekiwania :)

Ktoś w ogóle ostatnio z listy wyleciał? Mam wrażenie, że popyt jest aktualnie mniejszy i takie rzeczy się już nie dzieją.

Btw. polecam filmik, gdzie ten nowy GMTII jest już powoli pozycjonowany docelowo w hierarchii.

Godzinę temu, pdb napisał(-a):

Ktoś w ogóle ostatnio z listy wyleciał? Mam wrażenie, że popyt jest aktualnie mniejszy i takie rzeczy się już nie dzieją.

Btw. polecam filmik, gdzie ten nowy GMTII jest już powoli pozycjonowany docelowo w hierarchii.

Kilka miesiecy temu, jak byłem w Kruku pytać co słychać w mojej sprawie, dowiedziałem się, że już nie dzwonią i nie piszą o skresleniu z listy.

Czyli złożone zapytanie/zamówienie, przechodzi w nicość...😂

1 godzinę temu, pdb napisał(-a):

Ktoś w ogóle ostatnio z listy wyleciał?

zapytaj tych co na daytone probowali :)

Szukam podstawki na zegarek (watchstand) 

Tu jest potrzebna cierpliwość. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Wczoraj w Gk zapisałem się na DJ szara tarcza, jubilee, fluted. Można się zapisać na wszystkie warianty oprócz tarczy niebieskiej, zielonej i wimbledon. Od ręki jakiś model tt był, ale nie zapamiętałem wersji.

Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka

3 godziny temu, mrstatler napisał(-a):

Wczoraj w Gk zapisałem się na DJ szara tarcza, jubilee, fluted. Można się zapisać na wszystkie warianty oprócz tarczy niebieskiej, zielonej i wimbledon. Od ręki jakiś model tt był, ale nie zapamiętałem wersji.

Zapytam z ciekawości. Było coś z nowości do obejrzenia?

Zapytam z ciekawości. Było coś z nowości do obejrzenia?
Nowości to tylko mnie gmt interesuje. Gmt nie mieli w tej chwili, a reszta to nie wiem.

1 godzinę temu, a_team napisał(-a):

Podobno zapisy są na wszystko oprócz GMT, Dayton stalowych i pewnie DayDate emoji6.png

zapewne także yachtmaster ti i pewnie coś jeszcze się znajdzie 😀

Może zapiszą, ale nie wiadomo kiedy przyjdzie. Raczej wszystko inne ok. Warto zapytać, może nie wiadomo jakiego popytu na to w Polsce nie ma, ale nie wiadomo jak z czasem realizacji

W dniu 12.07.2024 o 13:44, mrstatler napisał(-a):

Nowości to tylko mnie gmt interesuje. Gmt nie mieli w tej chwili, a reszta to nie wiem.

Mowili cos o czasie realizacji:)? bo tez zdarzylo mi sie ostatnio zapisac na ten konkretny model:)

Mowili cos o czasie realizacji:)? bo tez zdarzylo mi sie ostatnio zapisac na ten konkretny model:)
Jeżeli chodzi o dj to 4-6 miesięcy.
Następnego dnia byłem w Katowicach i w trakcie rozmowy o Sky sprzedawca wyciągnął wydruki i powiedział o 2 latach czekanie a na Sky Blue.

6 minut temu, mrstatler napisał(-a):

Jeżeli chodzi o dj to 4-6 miesięcy.
Następnego dnia byłem w Katowicach i w trakcie rozmowy o Sky sprzedawca wyciągnął wydruki i powiedział o 2 latach czekanie a na Sky Blue.

Jestem ciekaw czy otrzymam go do konca roku…

A dawno nic nie odbieralem w Rolexie:)

Nawet na stalowe suby zapisuja? Ciekawe. Czyli ruszyło się trochę 

Szukam podstawki na zegarek (watchstand) 

W ostatnim czasie odwiedziłem kilka salonów. Konstytucji - ok ; Gk, Silesia świetnie.; Galmok - nie polecam.

Nie ma zapisów na OP41, a pozostałe w różnych konfiguracjach można się zapisać, najczęściej złoto lub bicolor.

Udalo mi się zapisać dziś na czarnego dj36 na jubilee z gładkim bezelem, nikt nie robił zadnego problemu ale gosciu powiedzial że może być sytuacja że zadzwoni jeśli zamówienie zostanie odrzucone

Wysłane z mojego SM-S921B przy użyciu Tapatalka

Posted (edited)

Orientujecie się jaki jest w tej chwili przybliżony  czas oczekiwania na Suba no date? Czy jest wogóle możliwość zapisania się na listę oczekujących bez wcześniejszej historii zakopów? Jeśli tak to jaki salon polecacie.

Edited by michail85