irys-85 0 #1 Napisano 16 Sierpnia 2019 WitamForumowicze znalazłem taki zegarek, oczywiście próbowałem zlokalizować właściciela ale nikt się nie zgłosił. O ile dobrze mi się wydaje to zegarek Hugo Boss Yachting timer II. Czy jest ktoś bardziej zorientowany niż ja i mógłby mi powiedzieć czy to ten zegarek i czy jest oryginalny czy to podróba? Z góry dziękuję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 73681 #2 Napisano 16 Sierpnia 2019 Zgłaszałeś do regionalnego BRZ? 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irys-85 0 #3 Napisano 16 Sierpnia 2019 Ja mieszkam zagranicą. Pytałem ludzi i właściciele pensjonatu pytali gości ale nikt nie zgłosił się po niego. Zegarek mam grubo ponad miesiąc. Cisza w eterze. Wydaje mi się że to podróbka bo ktoś by szukał oryginalnego. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 73681 #4 Napisano 16 Sierpnia 2019 Nowy oryginalny kosztuje ok. 250 EUR...dniówka dla dobrego fachowca za granicą... 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
irys-85 0 #5 Napisano 16 Sierpnia 2019 dzięki za odpowiedź 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brz 1956 #6 Napisano 16 Sierpnia 2019 Zgłaszałeś do regionalnego BRZ? Nikt mi niczego nie zgłaszał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario1971 73681 #7 Napisano 16 Sierpnia 2019 Nikt mi niczego nie zgłaszał. Kolega zgłaszał pewnie w tym czasie, jak byłeś na urlopie 0 To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albiNOS 01 914 #8 Napisano 17 Sierpnia 2019 W zachodniej Europie w policyjnych systemach rejestruje się utracone rzeczy od wartości... nie pamietam ile euro ale na nasze to wychodzi ok 10000 zł. W naszych można zarejestrować nawet rzecz za kilkaset złotych. Taka ciekawostka. 0 Kocham Zegarki i nie dlatego, że pokazują która jest godzina. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
heavyweight 1 #9 Napisano 27 Września 2019 kto by to podrabiał? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 31186 #10 Napisano 27 Września 2019 pytasz poważnie? tego typu zegarki są podrabiane są bardzo często. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
apodyktyczny 7 #11 Napisano 27 Września 2019 Wszystko co ma znane modne logo jest podrabiane. Na ceneo zegarki Daniel Wellington po 300zł. To podróbki czy zeszli tak mocno z cenami? Na oficjalnej stronie DW są po 600zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach