-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Sandra Stanczuk
Witam,
zwracam się do forum w delikatnej sprawie. Polecono mi się zwrócić do Waszej społeczności miłośników zegarków, gdyż jest to miejsce, gdzie ktoś przypadkiem może pomóc, zasugerować.
Zostałam okradziona tydzień temu, a łupem padł mój ulubiony zegarek - niebieski, stalowy Hublot Big Bang Tutti Frutti. Policja oczywiście raczej nie pomoże pomimo, że zegarek został zgłoszony, ale zasugerowano mi, że najlepiej będzie jak na własną rękę będę przeglądać aukcje, itp.
Stąd moja prośba/pytanie, czy gdyby ktokolwiek widział na aukcji, gdziekolwiek, taki zegarek Hublot, o nr seryjnym 828961, to bardzo proszę o kontakt. Będę niezmiernie wdzięczna. Jestem bardzo przywiązana do tego zegarka i staram się znaleźć sposób, chociaż spróbować, aby go odzyskać.
-
By GONZO
Czołem Koleżanki i Koledzy,
Dawno się tu nie udzielałem ze względu na permanentny brak czasu. Chciałbym pomóc koledze, któremu podczas włamania do domu w okolicach Berlina skradziono kilka tygodni temu 4 zegarki:
- Muehle Glashuette (odzyskany - info poniżej)
- Junghans
- Anker
- Jgeha
Co ciekawe, jeden z nich udało się odzyskać (Muehle) - kolega znalazł go na eBayu i kupił. Po swój zakup udał się z policją, ale niczego więcej niestety nie znaleźli. Sprzedający twierdził, że kupił zegarek na bazarze niedaleko jednego z dworców w Berlinie.
Pozostałe trzy, które mają dla niego wielką wartość sentymentalną należały do jego ojca - poniżej zamieszczam zdjęcia - zaznaczam, że są to zdjęcia sprzed renowacji. Zdjęciami po renowacji niestety nie dysponuję.
Gdyby komuś z Was udało się odnaleźć któryś z poniższych zegarków w internecie lub gdziekolwiek indziej - proszę o prywatną wiadomość.
Z góry dziękuję Wam za pomoc.
-
By Grzdylu
Witam,
niedawno został skradziony po włamaniu zegarek Certina DS C026.407.16.057.10
SWISS MADE ETA Powermatic 80
Number 4784/5000
Ref 321
Gdyby ktoś natrafił na możliwość kupna takiego zegarka bez dowodu kupna bo to posiadam jak i całe opakowanie to prośba o podesłanie info do mnie z linkiem lub namiar na sprzedawcę.
Zależy mi na nim bo był to prezent od mamy.
Włamanie było na Warszawskim Mokotowie.
-