-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By alex_k
Sprzedam:
Rolex Explorer II ref. 226570 black dial
Zegarek kupiony przeze mnie w salonie W. Kruk 7.10.2022 roku, a więc jeszcze 3 lata gwarancji.
Zegarek noszony sporadycznie, nie częściej niż 1-2 razy w miesiącu. Zegarek ma minimalne ślady użytkowania. Koperta i bransoleta czysta. Jedyne miejsce gdzie widać ślady użytkowania to zapięcie - przy bliższej inspekcji widoczne są niewielkie otarcia, najprawdopodobniej powstałe przy opieraniu dłoni na biurku. W skali forumowej oceniłbym 9/10.W razie potrzeby podeślę więcej zdjęć na maila.
Do zegarka dodaje wszystko co otrzymałem w sklepie wraz z paragonem. Obecnie czas oczekiwania u autoryzowanego sprzedawcy, jakim jest W. Kruk to 12 miesięcy od zamówienia.
Cena 38 900 zł.
Obecna cena retail to 44 700 zł.
Odbiór osobisty w Bielsku-Białej.
-
By matu640
Poszukuję osoby, która podejmie się wykonania pasówki z użyciem dostarczonego przeze mnie mechanizmu.
Chciałbym uzyskać efekt jak na zdjęciach. Nie wiem czy jest możliwość przeniesienia koronki na bok. To już zostawiam fachowcowi. Koperta srebrna, ale pozłacana. Możemy pokombinować również ze złotem 585. Najlepiej województwo łódzkie, ale nie jest wymagane. Ważne by robota była zrobiona dobrze.
-
By mikislaby
Cześć,
intensywnie poszukuje klasycznego Rolexa Submariner w wersji two liner bez daty, wersja z trytem. To co mnie interesuje to jak najlepszy stan oraz full set. Szukam zegarka z udokumentowaną historią.
Jeśli na forum jest sprzedawca pięknego egzemplarza z ch...24 to bardzo proszę o kontakt.
-
By Rysik77
Szanowni!
Czy ktoś z forumowych speców mógłby mi pomóc w ustaleniu czy jest to faktycznie Omega Geneve 1360050? Mam wątpliwości co do tego, co zadziało się na tarczy zegarka przy indeksach. To norma przy starociach czy ktoś przy niej majstrował?
Dla nowicjusza trochę ciężki orzech do zgryzienia.
Z góry serdecznie dziękuję,
Maciek
-
By lukiluki
Cześć,
Na sprzedaż Rolex Submariner 126610 LV - 41 mm
Zegarek nowy nigdy nie był noszony full set.
Stan 10/10 - nowy
Zakupiony 06.2021 w Polsce w salonie Kruk
Odbiór osobisty Warszawa
Cena 66 999 zł
-