-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By mati95
Witam ma prośbe czy jest ktoś mi w stanie powiedzieć jaki to jest dokłanie model zegarka, ponieważ szukałem po zdjęciach w interencie i nie mogę znaleźć takiego samego. Od zegarmistrza dowiedziałem się, że jest to damski zegarek omega autentyczny z lat około 1920 roku. Ma wybitą punce oraz było sprawdzane i jest 585 próba złota. Zegarek ma około 17 gram. Średnica bez tych uchwytów to około 25 mm. Posiadam zegarek bez paska, mechanizm jest sprawny, tak samo nakręcanie. Jedyna złota rzecz która w nim nie jest co jest dla mnie dziwne to koronka jak widać na zdjeciach, ale może się ktos wypowie co sie zna.
I moje pytanie czy uważacie, że jest on wart więcej niż samo złoto po rozebraniu zegarka gdyż cięzko mi zrobić jego wycenę. Z góry dziękuje za pomoc, dodaje zdjęcia poniżej
-
By Seler
1. Omega Speedmaster, referencja 3513.50.00 z 2006 roku.
Stan 8/10, w tym roku przeszedł pełen serwis.
Pudełko + karta produktowa i gwarancyjna. Dorzucam etui podróżne Omega.
9900zł
2. Sinn 556A RS.
Stan 9/10, jedyne bardziej widoczne ślady użytkowania na zapięciu bransolety.
Polska dystrybucja (Wrzeciono Czasu), styczeń 2023.
W zestawie zegarek z oryginalną bransoletą i paskiem skórzanym Sinn.
4200zł
-
By Smierdzący Rupert
Cześć,
Udało mi się zarezerwować zegarek u sprzedawcy.
Natomiast z racji ze w zestawie niby jest oryginalne opakowanie, ale wyłącznie jedna karta gwarancyjną bez pozostałych kart. Uznałem ze jako iż widać mechanizm zegarka, warto dopytać osoby zaznajomione z tematem czy coś wygląda w zegarku podejrzanie. Przepraszam za jakość zdjęć i z góry dziękuję za opinie na temat zegarka.
-
By karol1302
Cześć,
na sprzedaż zegarek Rolex Sea-Dweller 4000 116600 z prywatnej kolekcji.
Drugi właściciel, zegarek w pełnym sklepowym komplecie, nigdy nie polerowany i nigdy nie serwisowany.
Zegarek nosi normalne ślady użytkowania, jednak jest jednym z wielu, stąd jego stan określam spokojnie na 8 w skali forumowej.
Zegarek na punktualnym chodzie około 1 s odchylenia.
Cena 67 tyś, wysyłka lub odbiór zgodnie z dyspozycjami kupującego.
-
By Guest Bronzo
Sprzedam mój prywatny zegarek Rolex Submariner ref. 16610 z końcówki produkcji z 2009 roku.
Stan 8/10 (bardzo dobry). Wygląda pięknie, jedynie ma niewielkie rysy na bransolecie, ale zdjęcia nie oddają tego jak ładnie prezentuje się na żywo.
Model aluminiowy, jeden z najlepszych referencji. Zegarek kupiony na chrono24 w kwietniu 2022 przeze mnie. Mechanizm na prawidłowym chodzie (zmierzone +2s). Ostatni serwis w 2019 roku. Sprzedaję pełen komplet z dokumentacją, broszurami oraz dodatkowymi przedmiotami jak kotwica, kalendarz, plastikowy ochraniacz na bezel. Zegarek do obejrzenia w Warszawie lub Poznaniu.
Ze względu na wartość i to, że przedmiot jest używany to nie wysyłam zegarka a możliwy jest jedynie odbiór osobisty.
Cena 55 000 PLN 51 000 PLN
-