-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By MagicSmajli
Witam mam pytanie czy ktoś może wie co to za zegarek?
Znalazłem go w śmietniku 😁 dosłownie.
Nie znam się ale uwielbiam stare rzeczy.
Więc chciałbym wiedzieć gdzie i kiedy go wyprodukowany.
Jak tylko zrobię więcej lepszych zdjęć to wstawię.
Na mechanizmie zegarka jest tylko napis swiss tech. Przejrzałem go z lupą i jedynie na wieczku było słabo widoczne pp/r 171/7
-
By PanKriss
Dzień dobry, jestem nowym użytkownikiem.
Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji poniższego zegara. Zegar jest moją własnością, sprawny, jednak nie znam jego historii
Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam!
-
By KapitanMagellan
Sprzedam Casio G-SHOCK GSTS100D-1A4 Zegarek posiadam od nowości. Założony 2-3 razy. Stan oceniam na 9/10 Specyfikacja na stronie producenta: polecam zakładkę watch features, gdzie opisanych jest mnóstwo funkcji zegarka. https://www.casio.com/us/watches/gshock/product.GST-S100D-1A4/ Sprzedaję w komplecie jak na widocznym zdjęciu. Możliwość odbioru osobistego w Warszawie. Koszt wysyłki inpost pokrywam. Polecam, ponieważ zegarek prezentuje się jeszcze lepiej na żywo niż na poglądowych zdjęciach. cena: 900 800 zł
-
By Wojtys
Witam serdecznie drogich zegarkowiczów. Ostatnio nabyłem taki oto Orient. Powiem szczerze na pierwszy rzut oka wydawał mi się w porządku , a dopiero później zauważyłem na tarczy dwie kropki koloru miedzi. Moją uwagę przykuły także ( najprawdopodobniej ) japońskie napisy na datowniku i cyfry przy dniach tygodnia przy angielskich skrótach. Zegarek na pewno automatyczny, jednak nie zaglądałem do środka. Za jakąkolwiek pomoc lub informację bardzo dziękuję.