Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
SkolsPl

Proszę o pomoc w identyfikacji i ewentualnej ocenie wartości

Recommended Posts

Mam taki zegarek ale nie mogę o nim znaleźć w Internecie żadnych informacji ani ewentualnej wartości, jest stary ale ma coś w sobie

Oto on

post-111957-0-81121500-1581218330_thumb.jpg

Edited by SkolsPl

Przecież dopiero co zapoznałeś się z regulaminem. Szukanie informacji o wartości zegarka jest zdecydowanie passé :wacko:

Wow Sfarofski Edition ...

Realnie jak nie masz jakiejś mega historii z tym zwiazanej np. Że w barze w Kuala Lumpur obroniłeś Stevena Seagala i on ci go dał albo że Snowden jak uciekał nie mial już transferu i zrobiłes mu na lotnisku router ze swojej komórki i on ci dał ( sorawdz czy z tyłu nie jest wyryte): Od Edwarda albo od Stevena

To albo wyrzuć to prawa reka przez lewe ramie przechadzac kolo salonu Rolexa ale tylko o 13:13 w dzień parzysty powtażajac 21 razy Heute Hronologi. To cie uchroni przed klatwa wujowych czasomierzy

Albo wystaw od 1 zl na allegro

Wow Sfarofski Edition ...

Realnie jak nie masz jakiejś mega historii z tym zwiazanej np. Że w barze w Kuala Lumpur obroniłeś Stevena Seagala i on ci go dał albo że Snowden jak uciekał nie mial już transferu i zrobiłes mu na lotnisku router ze swojej komórki i on ci dał ( sorawdz czy z tyłu nie jest wyryte): Od Edwarda albo od Stevena

To albo wyrzuć to prawa reka przez lewe ramie przechadzac kolo salonu Rolexa ale tylko o 13:13 w dzień parzysty powtażajac 21 razy Heute Hronologi. To cie uchroni przed klatwa wujowych czasomierzy

Albo wystaw od 1 zl na allegro

Nie będę wrzucał erraty - wiesz o co chodzi...

A oczy aż bolą ;)

Nie ma nic bardziej żałosnego od niespełnionych marzeń.

A bez żarcików: nastoletni (jeśli nie trochę starszy) kwarc, wartość skrajnie niska.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By MagicSmajli
      Witam mam pytanie czy ktoś może wie co to za zegarek? 
      Znalazłem go w śmietniku 😁 dosłownie.
      Nie znam się ale uwielbiam stare rzeczy.
      Więc chciałbym wiedzieć gdzie i kiedy go wyprodukowany.
      Jak tylko zrobię więcej lepszych zdjęć to wstawię.
      Na mechanizmie zegarka jest tylko napis swiss tech. Przejrzałem go z lupą i jedynie na wieczku było słabo widoczne pp/r 171/7

• By PanKriss
      Dzień dobry, jestem nowym użytkownikiem.
      Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji poniższego zegara. Zegar jest moją własnością, sprawny, jednak nie znam jego historii
      Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.
      Pozdrawiam

Pozdrawiam!

• By KapitanMagellan
      Sprzedam Casio G-SHOCK GSTS100D-1A4 Zegarek posiadam od nowości. Założony 2-3 razy. Stan oceniam na 9/10 Specyfikacja na stronie producenta: polecam zakładkę watch features, gdzie opisanych jest mnóstwo funkcji zegarka. https://www.casio.com/us/watches/gshock/product.GST-S100D-1A4/   Sprzedaję w komplecie jak na widocznym zdjęciu. Możliwość odbioru osobistego w Warszawie. Koszt wysyłki inpost pokrywam. Polecam, ponieważ zegarek prezentuje się jeszcze lepiej na żywo niż na poglądowych zdjęciach. cena: 900 800 zł

• By Wojtys
      Witam serdecznie drogich zegarkowiczów. Ostatnio nabyłem taki oto Orient. Powiem szczerze na pierwszy rzut oka wydawał mi się w porządku , a dopiero później zauważyłem na tarczy dwie kropki koloru miedzi. Moją uwagę przykuły także ( najprawdopodobniej ) japońskie napisy na datowniku i cyfry przy dniach tygodnia przy angielskich skrótach. Zegarek na pewno automatyczny, jednak nie zaglądałem do środka. Za jakąkolwiek pomoc lub informację bardzo dziękuję.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.