Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Akubadzia

Dobry wieczór

Recommended Posts

Dobry wieczór,

dziękuje za przyjęcie do grupy. Mam na imię Jerzy, moje zainteresowania to historia, meble i ich renowacja, do niedawna chodziłem po polach z detektorem metali. Przyszedł chyba czas na zegary ..... ale te stare ..... Z przyjemnością i zainteresowaniem czytałem i czytam dyskusje toczące się na forum i umieszczane na nim wiadomości i pewnie zostanę na nim na długo.

Pozdrawiam całe Grono ....

Witam

To czekamy na Twoje doswiadczenia odnośnie renowacji - beda przydatne :)

Pozdrawiam Mirek

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By michalpotok
      Hej!
      Jestem dość nowy w świecie zegarków (niewiele ponad rok), ale wpadłem po uszy.

Żona, dzieci, buldogi francuskie i motocykl. I drugi motocykl.

I kilka sikorów

Przedstawiam świeży nabytek z jeszcze świeższym paskiem. Wiecie, od kogo

• By Olszynka
      Witam wszystkich, założyłam konto, bo jedyny zegarek jaki kupiłam to Casio G-Shock. Nigdy nie przymierałam się do poważnego zegarka, ale nadszedł ten czas. Chętnie poczytam opinii doświadczonych użytkowników i poznam historie pewnych marek.
    • By Cloud
      witam forumowiczów 
    • By Piotoman
      Witam,
      Pierwszy raz jako zalogowany
      Wcześniej tylko anonimowo czytałem interesujące mnie wątki, teraz się odważyłem i jestem z Wami.

Pozdrawiam
      Piotr
    • By Procu
      Witam wszystkich forumowiczów.
      Mam na imię Maciej i na codzień pracuje jako konstruktor technolog. Hobbystycznie zajmuje się malarstwem olejnym i digital art, a także interesuje się astronomia, motoryzacja i filmem i wszystkim...
      Trafiłem tu szukając pierwszego zegarka automatycznego i opinii na temat różnych firm.
      Pierwszym zegarkiem został szkieletowy Orient Star, którego niebawem zaprezentuje w galerii. Oczywiście to zapoczątkowało potrzebę jeszcze jednego zegarka jakby udało mi się poleciec „w kosmos” i dziś zakupiłem Bulova moon watch Apollo 15. Więcej opowiem w postach poświęconych moim wrażeniom na temat tych zegarków. Pozdrawiam !
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.