Sign in to follow this
Followers
0
Zegarek do ok. 500zl dla mlodego chlopaka.
By
jakubw02, in Jaki zegarek...
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By demalis
Cześć,
Chciałbym się poradzić, jaki zegarek wybrać. Obecnie posiadam Casio SGW-450h - jednakże "umarł", a chciałbym kupić podobny zegarek.
Myślałem nad:
Casio Protrek PRT-B50-1ER
G-SHOCK Casio G-SQUAD
A może lepiej kupić smartwatcha?
-
By AdamBe
Witam serdecznie. Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość. Chciałbym kupić zegarek od sprzedawcy na OLX. Jest to zegarek Bergana, którego koperta jest wykonana z 14k złota (próba 585). Tu się pojawia moje pytanie: czy patrząc na zdjęcia tego zegarka, można twierdzić, że jest to oryginalny zegarek? Oczywiście przed zakupem zamierzam iść do zegarmistrza, aby sprawdził jego autentyczność oraz działanie. Jednakże przed tym wolę zapytać się szanownych forumowiczów, czy w ogóle warto się fatygować.
-
By Patrict12
Cześć wszystkim.
Panowie i panie jesteście moja ostatnia deską ratunku. Dostałem bon na 700 zł do time trenda. Jestem w stanie dorzucić z 300 zł. Problem jest taki, że wypadłem z aktualności zegarkowych, ostatnio interesowałem się tylko radziecką myślą zegarmistrzowską.
Bon jak wspomniałem jest do sklepu Timetrend. Szukam już 3 tydzień i nic.
Macie jakieś propozycje?
Mechanizm obojętny
Szkło najlepiej szafir
Tylko nie garniturowiec
Bajery typu chronograf/tachymetr w ostateczności.
-
By Tineso
Witam, szukam podobnych zegarków jak na zdjęciach w relatywnie niskiej cenie. Nie potrzebuje ani dużej wodoszczelności ani cudnego mechanizmu, chodzi głównie o podobny kształt koperty za najmniejszą cenę. Raczej szukałbym takiego zegarka na pasku, ale bransoleta też może być. Cena maksymalnie 550zł za nowy.
PS. to czy zegarek jest w kategorii kobiecej czy męskiej nie ma dla mnie znaczenia, ważne tylko aby pasek/bransoleta nie był zbyt krótki
-