Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Eugeniusz Szwed

Uwaga ! Ważny komunikat

Recommended Posts

Guest Kwiatek
13 minut temu, DawPi napisał:

 

@_Kwiatek_, jakiej wielkości masz to zdjęcie? Możesz mi je podesłać na administrator małpa zegarkiclub kropka pl?

4.1MB już wysyłam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Próba przesłania 3,57 MB z komputera a następnie zrzutu ekranu z wyświetlonym błędem. Błąd 200, potem błąd 6. Aktualnie nie mogę dodać żadnego zdjęcia :(

 


Pozdrawiam

Piotr

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Kwiatek
17 minut temu, DawPi napisał:

Test z iPhone (13.4.5):

 

 

Nie mam iPhone :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

To samo przy wstawianiu z wersji mobilnej :(


Pozdrawiam

Piotr

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mnie identycznie , brak możliwości dodania pliku (bez względu na wielkość ) i komunikat : 6 Proszę skontaktować się z pomocą techniczną

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nie wiem czy to ma związek z aktualizacją, ale nie działa link do regulaminu umieszczony tutaj:

Wyskakuje coś takiego:

Przepraszamy, ale wystąpił mały problem.

Niestety taka strona nie istnieje w naszych zasobach. ლ(ಠ_ಠლ)

Kod błędu: 2S100/1

https://zegarkiclub.pl/forum/index.php?app=forums&module=forums&section=rules&f=116


Zegarki nie mają duszy... one ją kradną

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 godzinę temu, tarant napisał:

Próba przesłania 3,57 MB z komputera a następnie zrzutu ekranu z wyświetlonym błędem. Błąd 200, potem błąd 6. Aktualnie nie mogę dodać żadnego zdjęcia :(

 

Potwierdzam to samo u mnie ?

 


Czas jest moim sprzymierzeńcem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prace z tym trwają. Serwerownia oznajmiała, że to poprawiła. Jak widać nadal nie. 


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Share this post


Link to post
Share on other sites

4,8 mb - wszedł...20171229_171025.thumb.jpg.e522ad320481b0addd5408c7dd56f3cb.jpg


Pozdrawiam

Piotr

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odświeżali ustawienia serwera.

 

Sprawdźcie proszę dodawanie załączników - pisali by potestować. Możecie w tym temacie.


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znowu nie działa :)


Pozdrawiam

Piotr

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Chyba naprawili - z bonusem bo prawie 8mb załadowało.

IMG_20190901_120208.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

No i to im się chwali ?

Nowa odsłona forum jest naprawdę (moim zdaniem) lepsza i bardziej przyjazna dla użytkownika - szczególnie przy obsłudze z telefonu.

No i ogromne brawa dla @DawPi za sprawne ogarnianie problemów które mu tu co rusz podsuwamy ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wrzuciłem fotkę przez Tapatalk - ponad 2 MB. Dostałem info, że próba nieudana. Sprawdziłem jednak na stacjonarnym - jest! 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niestety wszystko wariuje, co chwila mam takie komunikaty.

 

 

2bd201868e12307b5374ee5cccc70bbc.jpg

 

40709366a8209ff4245a5522fae3eccc.jpg

Edited by mario1971

Share this post


Link to post
Share on other sites

Taki mały detal ale może można to zmienić.

W spisie tematów w danym dziale widać kiedy był napisany ostatni post. Forma zapisu to "5 godzin temu" , " 8 godzin temu" itd.

Czy mozna to zmienić na to aby po prostu wyświetlało godzine ostatniego wpisu jak "17:14" itd?

Śledząc dany post nie chce mi się bawić w matematyka tylko chciałbym na szybko zobaczyć godzine ostatniego wpisu ;)


"Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Najedź kursorem myszki na "5 godzin temu" i się dowiesz więcej :)


Pozdrawiam

Piotr

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miewam problem jak opisany przez @mario1971 - raz na jakis czas strona sie nagle wykrzacza i wisi.

 

Dodatkowo przy probie dodania zdjecia (ponizej 1 MB) dostaje info jak ponizej:

 

6

Proszę skontaktować się z pomocą techniczną
 
 
Pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

U mnie na PC forum strasznie "muli". Wcześniej tak nie było.

U mnie na PC forum strasznie "muli". Wcześniej tak nie było.

I dodatkowo się dwa razy wysłało... samo ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.