Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
QuadrifoglioVerde

ZAPISY na MANOMETR 01/02 oraz RETROSPORT czyli forumowy zegarek jednowskazówkowy

Recommended Posts

Towarzystwo zniecierpliwione oczekiwaniem na upragnionego jednorękiego. Manometr 01 dać na paski plecione z pakuł hydraulicznych, Manometr 02 na taśmę teflonową, a Retrosporta na gumę ze zużytych pasków klinowych. Będzie szybko, tanio, a i tematycznie będzie pasować ;)

Edited by clusca

Oj nie wygduj naszej tajemnicy, że jesteśmy spragnieni bo jeszcze nam cenę podniosą 😜

ogolnie kazda wersja dostanie po 2paski. Bo nasz Polski przyjaciel tez szyje. Te ktore beda szybciej trafia do zegarkow a te pozniejsze beda dostepne w sklepie do dokupienia sobie. Paski beda z innych skór, inne klamerki itd.

Widziałem ostatnio, że nasz forumowy paskorób Adam AS szyje cały zestaw pasków, ale to były rally, więc chyba nie pod Manometr?

Wysłane z mojego SM-N981B przy użyciu Tapatalka

Ja niestety muszę zrezygnować.

Prawdopodobnie będę zmuszony wybierać między Manometrem, a Formmeisterem, a jednak bardziej mi zależy na tym drugim.

Oby się udało zebrać na oba, ale to chyba uczciwiej wymazać mnie z listy i najwyżej będę stówkę w plecy.

Edited by 91maniek

Pomyłka...

Przepraszam i dziękuję

Edited by leoric

Witam

Poprosilbym o jeszcze jeden Manometr 01 (kremowa tarcza).

W sumie bylyby zatem 4 sztuki (2×Manometr 01 oraz 2x Retrosport). Moje pozycje na liscie 90-92.

Dziekuje i pozdrawiam!

W dniu 24.02.2021 o 10:58, 91maniek napisał(-a):

Ja niestety muszę zrezygnować.

Prawdopodobnie będę zmuszony wybierać między Manometrem, a Formmeisterem, a jednak bardziej mi zależy na tym drugim.

Oby się udało zebrać na oba, ale to chyba uczciwiej wymazać mnie z listy i najwyżej będę stówkę w plecy.

Którym Formmeisterem? tym nowym ? To jeszcze daleka droga...,. 

Daleka, nie daleka - trafila sie fajna okazja na zmiane mieszkania.

Hobby swoją drogą, ale priorytety trzeba mieć. Będę po wszystkim to będę wiedział na ile mogę sobie pozwolić :)

Dzień dobry,

Nie pytam o (drażliwy sic!) termin. Chciałbym się tylko upewnić że nie przegapiłem :)

Nie przegapiłem ?

Pozdrawiam

40 minut temu, Wych napisał(-a):

Dzień dobry,

Nie pytam o (drażliwy sic!) termin. Chciałbym się tylko upewnić że nie przegapiłem :)

Nie przegapiłem ?

Pozdrawiam

Jak temat ruszy, to będzie głośno w mediach 😜

7 godzin temu, sanik napisał(-a):

Jak temat ruszy, to będzie głośno w mediach 😜

Cytujac klasyka: "(...) skończyć gotowanie. Marsz na Sokal. Szczegóły w jutrzejszej prasie." 😉

Paski przyjechały. Niestety Retrosporta nie będzie przynajmniej na razie. Zieleń na pasku nie jest taka jak powinna być aby pasować do wskazówki. Pozostałe dwa modele jutro wejdą do sprzedaży.

1 minutę temu, QuadrifoglioVerde napisał(-a):

Paski przyjechały. Niestety Retrosporta nie będzie przynajmniej na razie. Zieleń na pasku nie jest taka jak powinna być aby pasować do wskazówki. Pozostałe dwa modele jutro wejdą do sprzedaży.

Jeżeli jestem zapisany na liście ,jak będzie wyglądać sprzedaż ? 

Super 🙂 Dzięki 🙂 a ile mamy czasu na kupno ,żeby rezerwacja z listy nie przepadła ?

Zgodnie listą kolejową, pomijając ciężarne, mundurowych i resortowych

Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.