Sign in to follow this
Followers
0
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Sierżant Julian
Na sprzedaż idzie mój San Martin typu SeaQ, podobny do Glashutte, ale w mojej opinii nieco przyjemniej zaprojektowany (no date, bardzo mocna klasycznie zielona luma C3, bezel coin edge). Mechanizm Seiko, chód punktualny. Typowe cechy San Martina: szkoło szafirowe, antyrefleks, powierzchnie satynowane, bardzo porządna robota, bransoleta również satynowana, sygnowana, masywna, ogniwa pełne. WR 200 m. W komplecie oryginalne pudełko, dołączone papierki producenta i dwa narzędzia.
Stan forumowy 8,5/10: lekkie zarysowania od desk-divingu na bransolecie.
Cena 750 pln, paczkomat InPost w cenie.
Zegarek bardzo fajny, ale mam dwa podobne, niech więc dla odmiany trafi do kogoś, kto go będzie nosił.
-
By Z_bych
SAN MARTIN - MĘSKI ZEGAREK AUTOMATYCZNY Z KLASĄ
Cena 800 zł + koszt wybranej wysyłki
Stan - 9/10 (zdjęcia są integralną częścią oferty, pokazują dokładnie stan zegarka)
Bardzo ładny, męski, dość duży zegarek San Martin.
Automatyczny mechanizm (nakręcanym ruchem ręki) został zamknięty w klasycznej, "pamowej" kopercie ze stali nierdzewnej 316L (stal chirurgiczna), Matowa, cieniowana od ciemnego granatu to niebieskiego tarcza typu kanapka z fakturą drobnego piasku bardzo ładnie odbija ołówkowe wskazówki. Całość daje wysoką czytelność. Pełny, zakręcany dekiel i zakręcana koronka z kogiem marki dopełniają całości projektu.
To naprawdę fajny zegarek w akceptowalnym dla każdego nadgarstka rozmiarze 43 mm (bez koronki).
Jedyny mankament tego zegarka - pasek - usunąłem. Został on zamieniony, na idealni pasujący do kompletu, w całości ręcznie szyty pasek skórzany w kolorze GRANATOWYM, szyty żółtą nicią w kolorze lumy na wskazówkach i indeksach. Pasek jest nowy, nie był noszony, jest widoczny na pierwszych zdjęciach. Paska żółtego nie ma w komolecie, można go zamówić osobno.
Zegarek jest nowy, na deklu jeszcze oryginalna, niezdejmowana foila. Mechanicznie zegarek jest w stanie idealnym, na punktualnym, żywym i ładnym chodzie.
Zdjęcia pokazują dokładnie stan zegarka, są moje, nie były retuszowane.
W komplecie pudełko, wypełniona karta gwarancyjna z datą zakupu i instrukcja.
Zegarek miał być bazą do zegarka na zamówienie, ale się nie doczekał.
Dane techniczne:
mechanizm - automatyczny ST2130 koperta - stal nierdzewna 316L dekiel i koronka zakręcane, stal 316L tarcza typu kanapka z lumowanymi indekasami wskazówki lumowane ołówkowe szkło szafirowe, wypukłe szerokość uszu 22 mm szerokość koperty 43 mm
MĘSKI ZEGAREK THORN SUB 200T AUTOMATYCZNY W SUPER KOLORZE! NOWY
Cena 700 zł + koszt wybranej wysyłki
Stan - 9/10 (zdjęcia są integralną częścią oferty, pokazują dokładnie stan zegarka)
Solidy, męski zegarek nurkowy lekko nawiązujący do Doxy, ale z supełnie inną tarczą, wskazówkami i paskiem. No i kolorem
W środku znany, niezawodny i łatwy w ewentualnym serwisowaniu mechanizm automatyczny NH35.
Pasek jest także wykonany z solidnej, niealergizującej gumy. Idealni kolorystycznie pasującym do tarczy.
Dzięki niewielkiemu wymiarowi L2L (od końca do końca uszu) zegarek dobrze i wygodnie leży także na mniejszych nadgarstkach.
Zegarek jest nowy, na dokładnym chodzie, na deklu jeszcze folia.
W komplecie pudełko.
Na zegarek udzielam półrocznej gwarancji.
Zdjęcia przedstawiają sprzedawany zegarek, nie były retuszowane.
Dane techniczne:
Materiał koperty i dekla: stan nierdzewna Mechanizm: automatyczny, japoński NH35 z szybką zmianą daty i stopsekundą Szkło: szafirowe, wypukłe Wymiary: szerokość 44 mm, wysokość ze szkłem 16 mm Indeksy i wskazówki z Luminową C3 Wodoszczelność 200 m Pasek: solidny silikon (bezzapachowy)
-
By tomaliusz
Na sprzedaż znany i lubiany Boldr w brązie.
Zegarek kupiony kilka tygodni temu, gwarancja 2 lata.
Stan 9/10 - kilka razy na ręku - nie dostrzegam żadnych śladów używania.
Pełny zestaw producenta z dowodem zakupu sklepu SW.
Dane techniczne na stronie:
https://www.seriouswatches.com/products/boldr-odyssey-bronze-slate-grey
Zapraszam
-
By Z_bych
1. MĘSKI ZEGAREK THORN SUB 200T AUTOMATYCZNY W SUPER KOLORZE! NOWY
Cena 700 zł + koszt wybranej wysyłki
Stan 10/10 - szczegóły w opisie i na zdjęciach.
Solidy, męski zegarek nurkowy lekko nawiązujący do Doxy, ale z supełnie inną tarczą, wskazówkami i paskiem. No i kolorem
W środku znany, niezawodny i łatwy w ewentualnym serwisowaniu mechanizm automatyczny NH35.
Pasek jest także wykonany z solidnej, niealergizującej gumy. Idealni kolorystycznie pasującym do tarczy.
Dzięki niewielkiemu wymiarowi L2L (od końca do końca uszu) zegarek dobrze i wygodnie leży także na mniejszych nadgarstkach.
Zegarek jest nowy, na dokładnym chodzie, na deklu jeszcze folia.
W komplecie pudełko.
Na zegarek udzielam półrocznej gwarancji.
Zdjęcia przedstawiają sprzedawany zegarek, nie były retuszowane.
Dane techniczne:
Materiał koperty i dekla: stan nierdzewna Mechanizm: automatyczny, japoński NH35 z szybką zmianą daty i stopsekundą Szkło: szafirowe, wypukłe Wymiary: szerokość 44 mm, wysokość ze szkłem 16 mm Indeksy i wskazówki z Luminową C3 Wodoszczelność 200 m Pasek: solidny silikon (bezzapachowy)
2. SAN MARTIN - MĘSKI ZEGAREK AUTOMATYCZNY Z KLASĄ
Cena 800 zł + koszt wybranej wysyłki
Stan 10/10 - szczegóły w opisie i na zdjęciach.
Bardzo ładny, męski, dość duży zegarek San Martin.
Automatyczny mechanizm (nakręcanym ruchem ręki) został zamknięty w klasycznej, "pamowej" kopercie ze stali nierdzewnej 316L (stal chirurgiczna), Matowa, cieniowana od ciemnego granatu to niebieskiego tarcza typu kanapka z fakturą drobnego piasku bardzo ładnie odbija ołówkowe wskazówki. Całość daje wysoką czytelność. Pełny, zakręcany dekiel i zakręcana koronka z kogiem marki dopełniają całości projektu.
To naprawdę fajny zegarek w akceptowalnym dla każdego nadgarstka rozmiarze 43 mm (bez koronki).
Jedyny mankament tego zegarka - pasek - usunąłem. Został on zamieniony, na idealni pasujący do kompletu, w całości ręcznie szyty pasek skórzany w kolorze GRANATOWYM, szyty żółtą nicią w kolorze lumy na wskazówkach i indeksach. Pasek jest nowy, nie był noszony, jest widoczny na pierwszych zdjęciach. Paska żółtego nie ma w komolecie, można go zamówić osobno.
Zegarek jest nowy, na deklu jeszcze oryginalna, niezdejmowana foila. Mechanicznie zegarek jest w stanie idealnym, na punktualnym, żywym i ładnym chodzie.
Zdjęcia pokazują dokładnie stan zegarka, są moje, nie były retuszowane.
W komplecie pudełko, wypełniona karta gwarancyjna z datą zakupu i instrukcja.
Zegarek miał być bazą do zegarka na zamówienie, ale się nie doczekał.
Dane techniczne:
mechanizm - automatyczny ST2130 koperta - stal nierdzewna 316L dekiel i koronka zakręcane, stal 316L tarcza typu kanapka z lumowanymi indekasami wskazówki lumowane ołówkowe szkło szafirowe, wypukłe szerokość uszu 22 mm szerokość koperty 43 mm
-
By mmaniek
Przyszedł czas na reorganizację zbiorów, do sprzedania:
BALTICUS GREY SEAL II BRĄZ
Koperta z brązu, typu kompresor, rozmiar 44mm, WR200, szkło szafirowe, mechanizm Miyota 9015.
Numer seryjny 02/100
W moim doczuciu świetny projekt, leży na nadgarstku jak przyklejony i gdyby nie opis nigdy bym nie przypuszczał, że to 44mm. Zegarek kupiony tu na forum w 2022r., produkcja 2018r. To taki mój jednorożec, czaiłem się na niego bardzo długo, potem z wielką radością nosiłem a od dłuższego czasu leży w pudełku. Koperta pokryta patyną, dołączyłem historyczne zdjęcie jak wygląda po wyczyszczeniu. Jeśli kupujący będzie sobie życzył, usunę patynę. Na prawym uchu głębsza rysa, wyczuwalne pod paznokciem, zobaczyłem dopiero na zdjęciach, poza tym na patynie nie widać nic. Paski z teleskopami quick pins.
Stan wg. regulaminu, ze względu na ucho, wychodzi 6/10 ale to już gruba przesada, oceniam spokojnie 8/10.
W zestawie oryginalny pasek z klamrą, w bardzo dobrym stanie i gumowy zamiennik w stanie średnim z klamrą z brązu, skrzynka będąca wręcz szkatułą, pudło kartonowe, karta gwarancyjna, karta dodatkowa, dowód zakupu.
Cena: 2 000zł 1950zł z wysyłką, mile widziany odbiór osobisty (Łódź, Wrocław).
-