Sign in to follow this
Followers
0
Złoty zegarek do 50.000zł. Daytona?
Jaki wybrać, jak bezpiecznie kupić
By
JohnnyJ, in Jaki zegarek...
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By karol1302
Cześć,
Na sprzedaż wystawiam zegarek jak w tytule Rolex milgauss ref.116400GV niebieski w stanie 8/10, zegarek noszony z poszanowaniem, posiada mimkroryski na bransolecie i kopercie. Pełen zestaw sklepowy, zakup w roku 2015. Odbiór osobisty lub wysyłka na koszt i wedle wytycznych kupującego.
Cena 46 000 zł.
-
By karol1302
Cześć,
Na sprzedaż wystawiam zegarek jak w tytule Rolex submariner no date ref.124060 w stanie 10/10 zegarek nie noszony. Pełen zestaw sklepowy, dystrybucja W.Kruk. Odbiór osobisty lub wysyłka na koszt i wedle wytycznych kupującego.
Cena 47 000
-
By mikislaby
Cześć,
intensywnie poszukuje klasycznego Rolexa Submariner w wersji two liner bez daty, wersja z trytem. To co mnie interesuje to jak najlepszy stan oraz full set. Szukam zegarka z udokumentowaną historią.
Jeśli na forum jest sprzedawca pięknego egzemplarza z ch...24 to bardzo proszę o kontakt.
-
By Rysik77
Szanowni!
Czy ktoś z forumowych speców mógłby mi pomóc w ustaleniu czy jest to faktycznie Omega Geneve 1360050? Mam wątpliwości co do tego, co zadziało się na tarczy zegarka przy indeksach. To norma przy starociach czy ktoś przy niej majstrował?
Dla nowicjusza trochę ciężki orzech do zgryzienia.
Z góry serdecznie dziękuję,
Maciek
-
By lukiluki
Cześć,
Na sprzedaż Rolex Submariner 126610 LV - 41 mm
Zegarek nowy nigdy nie był noszony full set.
Stan 10/10 - nowy
Zakupiony 06.2021 w Polsce w salonie Kruk
Odbiór osobisty Warszawa
Cena 66 999 zł
-