Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
JohnnyJ

Złoty zegarek do 50.000zł. Daytona?

Recommended Posts

Witam serdecznie

Od pewnego czasu, noszę się z zamiarem zakupu zegarka. W pierwszej kolejności szukam używanej Daytony na bransolecie, w konfiguracji złoto/stal z czarnym bądź szampańskim cyferblatem. Jeszcze na początku roku, widziałem że takie można było znaleźć za ok 50tys, dzisiaj przeglądając ch24 czy inne aukcje, jest już to 76tys zł. Co juz moxno zbliża się do ceny nowego

Jak uważacie, czy ten zegarek jest w tym zasięgu cenowym? 

Widziałem również piękne Omegi, czy Ulysse Nardin, ważne, żeby koperta była złota :) Jak na to się zapatrujecie;)? 

No i pytanie, jak bezpiecznie zakupić taki zegarek?

Edited by JohnnyJ

Czekamy na foto nadgarstkowe - taki forumowy zwyczaj i forma podziękowania osobom, które pomagały w wyborze... 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By Seler
      1. Omega Speedmaster, referencja 3513.50.00 z 2006 roku. 
      Stan 8/10, w tym roku przeszedł pełen serwis. 
      Pudełko + karta produktowa i gwarancyjna. Dorzucam etui podróżne Omega.

9900zł

2. Sinn 556A RS.
      Stan 9/10, jedyne bardziej widoczne ślady użytkowania na zapięciu bransolety.
      Polska dystrybucja (Wrzeciono Czasu), styczeń 2023.
      W zestawie zegarek z oryginalną bransoletą i paskiem skórzanym Sinn.

4200zł

• By Smierdzący Rupert
      Cześć,
      Udało mi się zarezerwować zegarek u sprzedawcy. 
      Natomiast z racji ze w zestawie niby jest oryginalne opakowanie, ale wyłącznie jedna karta gwarancyjną bez pozostałych kart. Uznałem ze jako iż widać mechanizm zegarka, warto dopytać osoby zaznajomione z tematem czy coś wygląda w zegarku podejrzanie. Przepraszam za jakość zdjęć i z góry dziękuję za opinie na temat zegarka. 

• By karol1302
      Cześć,
      na sprzedaż zegarek IWC Ingenieur Automatic IW322701 z prywatnej kolekcji.
      Drugi właściciel, zegarak w pełnym sklepowym komplecie, nigdy nie polerowany i nigdy nie serwisowany.
      Zegarek nosi normalne ślady użytkowania, jednak jest jednym z wielu, stad jego stan określam spokojnie na 8 w skali forumowej.
      Zegarek na punktualnym chodzie około 3 s do przodu.
      Cena 27 tyś, wysyłka lub odbiór zgodnie z dyspozycjami kupującego.

• By karol1302
      Cześć,
      na sprzedaż zegarek Rolex Sea-Dweller 4000 116600 z prywatnej kolekcji.
      Drugi właściciel, zegarek w pełnym sklepowym komplecie, nigdy nie polerowany i nigdy nie serwisowany.
      Zegarek nosi normalne ślady użytkowania, jednak jest jednym z wielu, stąd jego stan określam spokojnie na 8 w skali forumowej.
      Zegarek na punktualnym chodzie około 1 s odchylenia.

Cena 67 tyś, wysyłka lub odbiór zgodnie z dyspozycjami kupującego.

• By Bronzo
      Sprzedam mój prywatny zegarek Rolex Submariner ref. 16610 z końcówki produkcji z 2009 roku.
      Stan 8/10 (bardzo dobry). Wygląda pięknie, jedynie ma niewielkie rysy na bransolecie, ale zdjęcia nie oddają tego jak ładnie prezentuje się na żywo.
      Model aluminiowy, jeden z najlepszych referencji. Zegarek kupiony na chrono24 w kwietniu 2022 przeze mnie.  Mechanizm na prawidłowym chodzie (zmierzone +2s). Ostatni serwis w 2019 roku. Sprzedaję pełen komplet z dokumentacją, broszurami oraz dodatkowymi przedmiotami jak kotwica, kalendarz, plastikowy ochraniacz na bezel. Zegarek do obejrzenia w Warszawie lub Poznaniu.
      Ze względu na wartość i to, że przedmiot jest używany to nie wysyłam zegarka a możliwy jest jedynie odbiór osobisty. 
      Cena 55 000 PLN 51 000 PLN

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.