Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
JohnnyJ

Złoty zegarek do 50.000zł. Daytona?

Recommended Posts

Witam serdecznie

Od pewnego czasu, noszę się z zamiarem zakupu zegarka. W pierwszej kolejności szukam używanej Daytony na bransolecie, w konfiguracji złoto/stal z czarnym bądź szampańskim cyferblatem. Jeszcze na początku roku, widziałem że takie można było znaleźć za ok 50tys, dzisiaj przeglądając ch24 czy inne aukcje, jest już to 76tys zł. Co juz moxno zbliża się do ceny nowego

Jak uważacie, czy ten zegarek jest w tym zasięgu cenowym? 

Widziałem również piękne Omegi, czy Ulysse Nardin, ważne, żeby koperta była złota :) Jak na to się zapatrujecie;)? 

No i pytanie, jak bezpiecznie zakupić taki zegarek?

Edited by JohnnyJ

Czekamy na foto nadgarstkowe - taki forumowy zwyczaj i forma podziękowania osobom, które pomagały w wyborze... 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By Piotr_D
      Cześć,

Mam do sprzedania zegarek z mojej kolekcji: IWC Hand Wound 8 Days. Zegarek zakupiłem w styczniu 2022 roku. Chciałbym go sprzedać za 26 500 24 000 23 000 zł. Nowy zegarek to około 50 tyś.
      Sprzedaję jako osoba prywatny i pierwszy właściciel. Będę jeszcze za jakiś czas sprzedawał IWC Pilot Chronograph Petit Prince.

Reference: IW510103 Serial Number: 5886837  
      Zegarek jest piękny i w bardzo dobrym stanie - nie ma żadnych ukrytych wad. Zdjęcia są słabe - nie jestem fotoamatorem - zdjęcia robiłem telefonem.

Zegarek jest zarejestrowany na stronie IWC na moim koncie (screenshot). Zegarek jest objęty "Extended International Limited Warranty do 01.09.2030 roku".

Zegarek jest w bardzo dobrym stanie ze śladami bardzo niewielkiego zużycia. go od nowości, nosiłem go bardzo rzadko.

Oczywiście oryginalne pudełko oraz komplet dokumentów.

Zegarek do obejrzenia na miejscu w Warszawie. Mogę wysłać też więcej zdjęć i odpowiedzieć na wszystkie pytania.

Dostawa - bezpieczny kurier - koszt biorę na siebie, lub odbiór osobisty w Warszawie.

Telefon do mnie to: +48 509 965 601. Pozdrawiam

Koperta ze stali nierdzewnej Średnica 45,0 mm, wodoszczelność 3,0 bar Kaliber 59210 (IWC in-house), naciąg ręczny (nakręcamy raz w tygodniu), 30 kamieni Rezerwa chodu 192 godzin (8 dni) Mechanizm widoczny przez szkło szafirowe zdobiony Côtes de Genève Srebrna tarcza Szkło szafirowe, łukowate, powłoka antyrefleksyjna po obu stronach Wyświetlacz daty Wskaźnik rezerwy chodu Brązowy pasek ze skóry aligatora Santoni Szerokość paska 22,0 mm  

• By alex_k
      Sprzedam:

Rolex Explorer II ref. 226570 black dial

Zegarek kupiony przeze mnie w salonie W. Kruk 7.10.2022 roku, a więc jeszcze 3 lata gwarancji.

Zegarek noszony sporadycznie, nie częściej niż 1-2 razy w miesiącu. Zegarek ma minimalne ślady użytkowania. Koperta i bransoleta czysta. Jedyne miejsce gdzie widać ślady użytkowania to zapięcie - przy bliższej inspekcji widoczne są niewielkie otarcia, najprawdopodobniej powstałe przy opieraniu dłoni na biurku. W skali forumowej oceniłbym 9/10.W razie potrzeby podeślę więcej zdjęć na maila.
      Do zegarka dodaje wszystko co otrzymałem w sklepie wraz z paragonem. Obecnie czas oczekiwania u autoryzowanego sprzedawcy, jakim jest W. Kruk to 12 miesięcy od zamówienia.

Cena 38 900 zł.

Obecna cena retail to 44 700 zł.

Odbiór osobisty w Bielsku-Białej.

• By mikislaby
      Cześć, 
      intensywnie poszukuje klasycznego Rolexa Submariner w wersji two liner bez daty, wersja z trytem. To co mnie interesuje to jak najlepszy stan oraz full set. Szukam zegarka z udokumentowaną historią. 
      Jeśli na forum jest sprzedawca pięknego egzemplarza z ch...24 to bardzo proszę o kontakt. 
    • By Rysik77
      Szanowni!

Czy ktoś z forumowych speców mógłby mi pomóc w ustaleniu czy jest to faktycznie Omega Geneve 1360050? Mam wątpliwości co do tego, co zadziało się na tarczy zegarka przy indeksach. To norma przy starociach czy ktoś przy niej majstrował?
      Dla nowicjusza trochę ciężki orzech do zgryzienia. 

Z góry serdecznie dziękuję,
      Maciek

• By lukiluki
      Cześć,
      Na sprzedaż Rolex Submariner 126610 LV - 41 mm
      Zegarek nowy nigdy nie był noszony full set.
      Stan 10/10 - nowy
      Zakupiony  06.2021 w Polsce w salonie Kruk
      Odbiór osobisty Warszawa

Cena 66 999 zł

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.