Sign in to follow this
Followers
0
Złoty zegarek do 50.000zł. Daytona?
Jaki wybrać, jak bezpiecznie kupić
By
JohnnyJ, in Jaki zegarek...
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Seler
1. Omega Speedmaster, referencja 3513.50.00 z 2006 roku.
Stan 8/10, w tym roku przeszedł pełen serwis.
Pudełko + karta produktowa i gwarancyjna. Dorzucam etui podróżne Omega.
9900zł
2. Sinn 556A RS.
Stan 9/10, jedyne bardziej widoczne ślady użytkowania na zapięciu bransolety.
Polska dystrybucja (Wrzeciono Czasu), styczeń 2023.
W zestawie zegarek z oryginalną bransoletą i paskiem skórzanym Sinn.
4200zł
-
By Smierdzący Rupert
Cześć,
Udało mi się zarezerwować zegarek u sprzedawcy.
Natomiast z racji ze w zestawie niby jest oryginalne opakowanie, ale wyłącznie jedna karta gwarancyjną bez pozostałych kart. Uznałem ze jako iż widać mechanizm zegarka, warto dopytać osoby zaznajomione z tematem czy coś wygląda w zegarku podejrzanie. Przepraszam za jakość zdjęć i z góry dziękuję za opinie na temat zegarka.
-
By karol1302
Cześć,
na sprzedaż zegarek IWC Ingenieur Automatic IW322701 z prywatnej kolekcji.
Drugi właściciel, zegarak w pełnym sklepowym komplecie, nigdy nie polerowany i nigdy nie serwisowany.
Zegarek nosi normalne ślady użytkowania, jednak jest jednym z wielu, stad jego stan określam spokojnie na 8 w skali forumowej.
Zegarek na punktualnym chodzie około 3 s do przodu.
Cena 27 tyś, wysyłka lub odbiór zgodnie z dyspozycjami kupującego.
-
By karol1302
Cześć,
na sprzedaż zegarek Rolex Sea-Dweller 4000 116600 z prywatnej kolekcji.
Drugi właściciel, zegarek w pełnym sklepowym komplecie, nigdy nie polerowany i nigdy nie serwisowany.
Zegarek nosi normalne ślady użytkowania, jednak jest jednym z wielu, stąd jego stan określam spokojnie na 8 w skali forumowej.
Zegarek na punktualnym chodzie około 1 s odchylenia.
Cena 67 tyś, wysyłka lub odbiór zgodnie z dyspozycjami kupującego.
-
By Bronzo
Sprzedam mój prywatny zegarek Rolex Submariner ref. 16610 z końcówki produkcji z 2009 roku.
Stan 8/10 (bardzo dobry). Wygląda pięknie, jedynie ma niewielkie rysy na bransolecie, ale zdjęcia nie oddają tego jak ładnie prezentuje się na żywo.
Model aluminiowy, jeden z najlepszych referencji. Zegarek kupiony na chrono24 w kwietniu 2022 przeze mnie. Mechanizm na prawidłowym chodzie (zmierzone +2s). Ostatni serwis w 2019 roku. Sprzedaję pełen komplet z dokumentacją, broszurami oraz dodatkowymi przedmiotami jak kotwica, kalendarz, plastikowy ochraniacz na bezel. Zegarek do obejrzenia w Warszawie lub Poznaniu.
Ze względu na wartość i to, że przedmiot jest używany to nie wysyłam zegarka a możliwy jest jedynie odbiór osobisty.
Cena 55 000 PLN 51 000 PLN
-