-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By MichTheOne
DUŻA I OSTATNIA OBNIŻKA CENY 🐢
--------------------
Sprzedaję SEIKO SRPC23K1 "Turtle".
Jeden z najlepszych Żółwi ever.
Takich zegarków w takiej cenie już nie ma (i nie będzie)
Zegarek jest używany, stan 7/10. Jestem drugim właścicielem. Zestaw obejmuje zegarek, bransoletę z wszystkimi ogniwami, oryginalne pudełko. Nie mam dowodu zakupu i papierków (pierwszy właściciel wyrzucił po upływie gwarancji...). Zakupiony pierwotnie z polskiego sklepu.
Ryski i ślady używania są widoczne na bransolecie i elementach polerowanych koperty. Są to rysy powierzchniowe, standardowe od trzymania nadgarstka na biurku przy pracy z komputerem. Nie ma głębszych zadrapań, poza jednym niedużym przy lewym górnym uchu (zob, zdjęcia). Szkło bez skazy. Na bezelu jakieś drobne "dotknięcia" i mikrodrapki (zob. zdjęcia). Nosiłem ten zegarek codziennie przez kilka miesięcy, także nie ma wątpliwości że jest używany. Ale jest w dobrym stanie.
Naprawdę udany egzemplarz:
bezel ładnie centruje chapter ring idealnie spasowany mechanizm trzyma dobrze czas
Cena: 1300 zł 1000 zł
w tym wysyłka paczkomatem InPost
albo odbior osobisty Warszawa i okolice.
Po więcej informacji zapraszam na priv.
Michał
-
By Funky_Koval
Cena: 1599 pln
Seiko SRPC25j1 w wersji niebiesko czarnej, gradientowa tarcza. Zegarek w bdb stanie, forumowe 8,5/10. Nigdy nie nurkował, noszony z poszanowaniem.
Szkło i bezel czyste, małe ryski na kopercie od użytkowania w pracy biurowej, zmiany pasków.
Bransoleta ślady używania głównie na zapięciu, druga OEM praktywnie nie używana.
Zegarek mechanicznie jest 100% sprawny, mi robił parę sekund/doba. Na początku jak go kupiłem (jestem pierwszym właścicielem) to poleciał po paru miesiącach do autoryzowanego serwisu
(wymiana koronki, test szczelności wykonany). Sprzedaję w pełnym komplecie:
- oryginalne pudełko
- instrukcja, oryginalny rachunek
- oryginalna bransoleta
- bransoleta Strapcode, dedykowana dokładnie ten model:
https://www.strapcode.com/collections/replacement-band-for-seiko-new-turtle/products/metal-ss-bcl20-b046
Zegarek sprzedaję bo leży w pudle, noszę inne więc niech pocieszy kogoś innego.
-
By aames
Witam,
Chętnie odkupię jakiegoś divera Seiko, najlepiej gdyby był to model Save the Ocean lub Orange. Pozdrawiam.
-
By worientom
Sprzedam zegarek Dan Henry 1970, pierwszy model, 40 mm, szara obwódka.
Zegarek znany na forum, mikrobrandowy diver w stylu kompresor.
Mniejszy model, 40mm. Szara obwódka.
Zakręcana dolna koronka.
Obrotowy, wewnętrzny bezel.
Mechanizm automatyczny NH35, stop sekunda, dokręcanie koronką.
WR 200 M
Szafirowe szkiełko.
Jestem pierwszym właścicielem. Zegarek noszony bardzo rzadko. Nigdy nie otwierany. Stan 9/10, bo jednak nie fabrycznie nowy.
Szkiełko czyste, koperta bez rys.
Pełny zestaw producenta, tj. tuba, podróżne etui, oryginalny pasek Dan Henry tropic z teleskopami typu "szybka zmiana", prawie nieużywany, plus:
- bransoleta mesh z teleskopami,
- bransoleta skmei z pasującymi maskownicami i teleskopami,
- pełnowartościowy pasek Barton dwukolorowy, trzyczęściowy, w tym dwie części z dziurkami (dłuższa i krótsza),
- zapasowy pasek Barton trzyczęściowy, cześć ze sprzączką była klejona, ale części z dziurkami są ok, z teleskopami,
- szary silikonowy pasek, z teleskopami "szybka zmiana",
- parciany beżowy pasek (pasuje do koloru indeksów),
- silikonowy czarny pasek z białymi przeszyciami.
Wymieniony wyżej komplet wyceniam na 1200 PLN + koszt wybranej przesyłki.
Zależy mi na sprzedaży całości, potrzebne fundusze na inny zegarek.
Zapraszam
-
By karol1302
Cześć,
na sprzedaż zegarek Rolex Sea-Dweller 4000 116600 z prywatnej kolekcji.
Drugi właściciel, zegarek w pełnym sklepowym komplecie, nigdy nie polerowany i nigdy nie serwisowany.
Zegarek nosi normalne ślady użytkowania, jednak jest jednym z wielu, stąd jego stan określam spokojnie na 8 w skali forumowej.
Zegarek na punktualnym chodzie około 1 s odchylenia.
Cena 67 tyś, wysyłka lub odbiór zgodnie z dyspozycjami kupującego.
-