Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
meXy

Klub użytkowników GARMIN

Recommended Posts

Witam. Z racji zainteresowania zegarkiem Garmina instinct solar czy mógłby mi ktoś powiedzieć jak zegarek informuje o połączeniu i wiadomosciach na telefonie, wibracje, dźwięki, wyświetla? Nic nie mogę znaleźć na ten temat. Chodzi mi o to czy mając tel w szafce  zegarek jest w stanie poinformować mnie w dosyć głośnych warunkach. Z góry dziekuje

Edited by Sebiman

W dniu 3.01.2022 o 14:11, pepepatryk napisał(-a):

Może ktoś ma info o premierze Fenixa 7? 

Trafiłem na info w necie że 7-kę pokażą 18 stycznia , chciałem przesiąść się z 5x na 6-kę ale w tej sytuacji warto poczekać te parę dni .

A ja myślę właśnie czy by nie sprzedać swojego 6X Pro, czy może dokupić do niego Apple Watcha, hmm...

IMG_1900.jpg

..."Wszys­tko jest możli­we. Niemożli­we po pros­tu wy­maga więcej cza­su"... Dan Brown

Cześć

Mam problem z Garminem Instinctem Solar Tactical. Co jakiś czas gubi język polski i trzeba go aktualizować po kablu programem Garmin Express. Miał może ktoś taki przypadek?

Edited by Darecki

Trafiłem na info w necie że 7-kę pokażą 18 stycznia , chciałem przesiąść się z 5x na 6-kę ale w tej sytuacji warto poczekać te parę dni .
Ja słyszałem o 8 stycznia, ale chętnie poczekam.
Zauważyłem też spore przeceny i nawet zamówiłem Instincta i 6X Pro. Instinct już doszedł, a 6X - drugie podejście, w tamtym roku mnie przytłoczył, czekam na paczkę.
A ja myślę właśnie czy by nie sprzedać swojego 6X Pro, czy może dokupić do niego Apple Watcha, hmm...

IMG_1900.thumb.jpg.ba45a6a9b20ba41e5fcd964f7a484e43.jpg
Spoko tarcza :D Jeśli można zamienić dzień i miesiąc miejscami, to będę miał wyśnionego gshocka

[mention=37473]pepepatryk[/mention][mention=101937]Johnny15[/mention] wygląda na to że jednak 18-ego

Kilka dni przed moimi urodzinami… przypadek? Nie sądzę

3956eb352ef99d411422460fe60cab24.jpg

Panowie, czy dobrze spostrzegłem że Tactical Solar ma całą czarną kopertę a wersja z samym solarem taką jakby grafitową?

SYGNATURA.jpg

3 minuty temu, GitBit napisał(-a):

Panowie, czy dobrze spostrzegłem że Tactical Solar ma całą czarną kopertę a wersja z samym solarem taką jakby grafitową?

Tak. Mam garmin instinct solar i całego czarnego zegara nie było w ofercie i mam grafit jak mówisz tylko tactital był czarny. 

IMG_20211014_102909.jpg

1 godzinę temu, Johnny15 napisał(-a):

I jak wrażenia po premierze?

Najciekawszym zegarkiem imo jest epix - świetny ekran , ceny jak dla mnie dość wysokie ( wolę jednak wydać pieniądze na klasyczny zegarek mechaniczny 🙂 , wahałem się pomiędzy 6-ką z szafirem a nową 7-ką w wersji podstawowej . Postawiłem na nowsze podzespoły kosztem szafiru , dotykowy ekran na duży plus . 

20220120_134255.jpg

Epix ciekawy, czekam na testy baterii - jak naprawdę będzie sobie radziła. Można się wkurzyć, że zeszli z pamięcią do 16 GB w podstawowych modelach...

Do dwóch tygodni ma przyjść mój nowy Fenix. Jakby ktoś chciał rozpocząć przygodę z Garminami to będę sprzedawał swojego Instinct Solar.

dzisiaj odebrany ze sklepu, w domu było tylko mniejsze szkiełko ochronne  :) dzisiaj też nastąpiło uroczyste pożegnanie z CASIO WSD-F 30:)

7X_resize.jpg

Gratki, niech się nosi :-). Ale to szkiełko to zmień 😉

Edited by Amig0

10 godzin temu, Amig0 napisał(-a):

Gratki, niech się nosi :-). Ale to szkiełko to zmień 😉

jutro odbieram i zmieniam :)