-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Ralph_37
Witam, mam pytanie o gw 5000u , a mianowicie czy sprawdzi się jako ten jedyny daily ? Wiem że ma kopertę stalową z zakręcanym dekielkiem i właśnie o ten dekielek chce się zapytać , czy podczas normalnego codziennego użytkowania rysuje się ? I ta powłoka chroni przed zarysowaniami?
-
By bmalkow
Pozwolę sobie wrzucić temat tutaj, gdyż dotyczy głównie zegarków japońskich.
Naszło mnie to w trakcie rozglądania się za kostką Casio. Lubię zegarki naszpikowane technologią i bezobsługowe, przyglądałem się GW-M5610 (multiband) oraz GW-B5600 (bluetooth). M5610 jest ładniejszy niż cokolwiek z serii B5600, ale nie ma Bluetooth, tylko Multiband.
No i dochodzimy do sedna: czy zegarek tylko z Multiband będzie działał za kilka lat? Politykom podobno nie w smak utrzymywanie nadajników (wspomina o tym Nick Shabazz), umowa na DCF77 jest do końca roku 2021. Co dalej?
Czy ktoś słyszał/czytał coś na ten temat?
I czemu Casio w serii B5600 nie ma kostki z normalnym, jasnym wyświetlaczem i ciemną kopertą?
-
By Wojt91
Witajcie.
Od jakiegoś czasu noszę się z zamiarem kupna g-shocka z multiband 6, przekopując kolejne tematy, fora, recenzje itp., natknąłem się na informacje/plotkę, jakoby stacje nadające sygnał miałyby być wyłączne. W takiej sytuacji wydawanie dość poważnych pieniędzy na zegarek mija się z celem, skoro jedna z jego flagowych funkcji na zostać zlikwidowana. Czy jest na forum ktoś, kto mógłby zweryfikować te plotki?
-
By norbi.g
Witam.
Kilka dni temu jednemu z moich ulubionych zegarów zaczęło coś dolegać
Mowa o CASIO GWX-8900B-7ER - mam go od trzech lat. Problem polega na tym, że zegarek nie reaguje na przyciski funkcyjne oraz przycisk podświetlenia a na wyświetlaczu w miejscu godziny oraz daty widnieją zera. Jak na złość zegarek przestał działać dosłownie jeden dzień po upływie gwarancji. Wcześniej nie miałem z nim żadnych problemów
Chciałbym się dowiedzieć w czym leży problem i czy jest taka możliwość aby przywrócić zegarek do życia
Liczę na szybką odpowiedź, pozdrawiam
-