Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
JustWalker

Szukam Citizen Eco-Drive Day-Date AW0010-01E

Recommended Posts

Ja w tytule: szukam Citizen Eco-Drive Day-Date AW0010-01E

Czarna tarcza. Na godzinie 4-ej dzień tygodnia i miesiąca.

Jeżeli ktoś wie gdzie można kupić taki zegarek, to proszę o informację.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By Topaz
      Kilka tygodni noszenia i zadowolenia skłoniły do napisania kilku słów o zegarku CASIO MTP-1370 ( CASIO MTP-1370L-2AV ). Szukałem zegarka z wyraźnym oznaczeniem dnia tygodnia czyli w typie day-date, małego, pod koszulę, do codziennego noszenia. Znalazłem pasujące Casio. Zegarek w starej męskiej rozmiarówce 37 mm, 5 BAR, wykończenie na błysk, tarcza w pięknym głębokim błękicie ze słonecznymi blikami, indeksy w miedzianym kolorze, błyszczące, luma na wskazówkach, centralny sekundnik, pasek skórzany (średniej jakości, ja już wymieniłem). Ładny. Polecam jako eleganckiego "garniturowca".

Tu na oryginalnym pasku.

Chroniona koronka

• By Grumens
      Witam, urwała mi się oryginalna szlufka od paska zegarka Citizen at9036-08e. Czy zegarmistrz dorobi mi taką szlufkę? Jeśli nie, to gdzie szukać? Google nie pomogły. 
    • By Kuka
      Kupiłem sobie pulsara do noszenia na co dzień. Później dokupiłem citizena jednak stwierdziłem, że są to zegarki bardzo do siebie podobne i jeden z nich będzie mi niepotrzebny. Citizeny są na forum bardziej poważane ale wygodniejszy jest jak dla mnie pulsar. Może to kwestia bransolety, może tego że pulsara używam na codzień a citizena miałem na ręku raz i pasek jest sztywny, nie wyrobiony. Na pewno koperta w pulsarze jest mniejsza i przez to wygodniejsza. Proszę o poradę, który z nich zostawić? Oba mi się podobają. Czy citizen jest jakoś wyraźnie lepszy?
    • By FENIKO
      Witam.
      Pół roku poszukiwań, mierzenia, oglądania czytania i chyb mam.
      EDOX, jestem zdecydowany tylko proszę o opinię, czy to oryginał ?
      http://allegro.pl/edox-wrc-classic-day-date-automatyczny-nowy-zloty-i4984855079.html
      Wiadomo bez oględzin nie stwierdzisz nie, dlatego chcę po niego jechać i do fachowca tez nie omieszkam się udać przed zakupem.

Wiem, że sprzedawca mam sporo negatów ale myśl, że twarzą w twarz transakcja wypali, jeśli to nie fejk.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.