Pomarańczowa tarcza energii dostarcza 🍊⌚📸👌
Pomarańczowa tarcza
By
lysolek007, in ZABAWY i KONKURSY
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By aames
Witam,
Chętnie odkupię jakiegoś divera Seiko, najlepiej gdyby był to model Save the Ocean lub Orange. Pozdrawiam.
-
By Nicrame
Dzień dobry.
Posiadam od niedawna zegarek Adriatica A8276.2163A. wszystko działa fajnie, ale zastanawia mnie jedna rzecz. Mianowicie z czasem zauważyłem, że na tarczy miejscu gdzie znajduje się godzina szósta zamiast rzymskiej VI znajduje się IV (nie jest do góry nogami). Pomyślałem, że albo błąd egzemplarza, albo może podróbka, Załączam foto.
Okazuje się jednak, że odwiedziłem kilka sklepów i wszystkie modele serii mają tak samo. Także na stronie producenta, oraz polskiego dystrybutora (zrzuty w załącznikach) jest tak samo. Na meila w tej sprawie na oficjalny adres (po angielsku) nikt mi nie odpisał. Wysłałem też zapytanie 17.12.2019 na facebook na Adriatica Polska i zero odpowiedzi. Wiadomość wysłana formularzem na stronie producenta (wersja pl strony i zapytanie) też zero reakcji. Dzisiaj wysłałem kolejne zapytanie formularzem na stronie polskiego dystrybutora.
Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak to ugryźć? Czy to może faktycznie jakiś designerski popis, czy zwykły błąd?
-