-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By dzapan
Witam,
Szukam analogowego, analogowo-cyfrowego G-Shocka, na co dzień, do pracy (kierowca zawodowy), obwód nadgarstka 20cm.
Zegarek musi być solarem, najlepiej radio controlled, dobrze żeby posiadał czytelną tarczę z podświetleniem.
Moje typy:
- GST-B300-1AER
- GST-W130BC-1A3ER
- GST-B200B-1AER
Który z tych trzech, Waszym zdaniem jest wart zakupu, a może macie jakies inne propozycję?
Używki odpadają.
Z góry dziękuję
-
By beriam
Od jakiegoś czasu chodzi za mną ta wersja kolorystyczna.
Chciałem sobie sprawić, ale w PL słaba dostępność.
Na Allegro... kopie idealne, moze ktoś gdzieś widział w dobrej cenie ?
-
By T Atomicus
Witam
Jak wygląda u was podświetlenie w oryginalnym g-shocku DW-5600?
Chodzi mi o tego zakręcanego, stalowego.
Wydaje mi się, że kiedyś nieco lepiej mi świecił. Teraz widzę, że podświetlenie jest tylko z jednej, lewej strony. Czy tak powinno być?
I czy można z tym coś zrobić?
-
By lucifer455
Dzień dobry chciałbym kupić swojego pierwszego G-shocka i mam pewien dylemat. Będzie to mój pierwszy zegarek a budżet mam w granicach 600zł i chciałbym spytać o opinie na temat tych modeli.
CASIO G-SHOCK GA-2000SU-2AER
GBA-800UC-2AER
GA-100B-4AER
Drugą sprawą jest sklep bądź sprzedawca, którego byście polecali do takiego zakupu. Przeglądałem oferty na stronach aukcyjnych, ale domyślam się, że większość to jakieś podroby.
-
By lukaszsf
Witam serdecznie,
od jakiegoś czasu szukam odpowiedniego zegarka dla siebie i choć w pierwszej kolejności wybór miał paść na CASIO RANGEMAN GW-9400 to zdałem sobie sprawę że funkcje które posiada niekoniecznie mi się przydadzą. Będę korzystał z nich od święta a i tak najprawdopodobniej w formie ciekawostki niż faktycznie użytecznych funkcji.
Po przeanalizowaniu tego co faktycznie mi się przyda wybór padł na jeden z modeli GBD/GBA-800 a że ma być to zegarek sportowy to uważam że zasłanianie cyferblatu przez dodatkowe wskazówki które nic nie wnoszą a zajmują jednie przestrzeń roboczą będą zbyteczne. Tak więc GBD-800.
Szukałem informacji dotyczących różnic między GBD-800-1B a GBD-800SF-1 i nie jestem przekonany czy pomiędzy wersją kolorystyczną istnieją stąd pytanie do was.
Na jednym ze sklepów różnice między z zegarkami na korzyść GBD-800SF-1:
GBD-800-1B
GBD-800SF-1
Sygnał pełnej godziny, Auto kalendarz, am:pm / 24h, Afterglow, Dual time, Pamięć okrążeń
Czy faktycznie wersja GBD-800-1B jest pozbawiona tych funkcji?
-