Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
tesiwoj

Bezel do Snzh57

Recommended Posts

Cześć poszukuję bezel do Seiko snzh57, straciłem go w wyniku wypadku, chciałbym odremontować zegarek.

Poproszę was o informację gdzie mógbym zdobyć  oryginalny lub ewentualnie pasujący od innego modelu Seiko. 

Edited by tesiwoj
Literówka

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By Funky_Koval
      Cena: 1599 pln

Seiko SRPC25j1 w wersji niebiesko czarnej, gradientowa tarcza. Zegarek w bdb stanie, forumowe 8,5/10. Nigdy nie nurkował, noszony z poszanowaniem.
      Szkło i bezel czyste, małe ryski na kopercie od użytkowania w pracy biurowej, zmiany pasków.
      Bransoleta ślady używania głównie na zapięciu, druga OEM praktywnie nie używana.
      Zegarek mechanicznie jest 100% sprawny, mi robił parę sekund/doba. Na początku jak go kupiłem (jestem pierwszym właścicielem) to poleciał po paru miesiącach do autoryzowanego serwisu
      (wymiana koronki, test szczelności wykonany).  Sprzedaję w pełnym komplecie:

- oryginalne pudełko
      - instrukcja, oryginalny rachunek
      - oryginalna bransoleta
      - bransoleta Strapcode, dedykowana dokładnie ten model: 
      https://www.strapcode.com/collections/replacement-band-for-seiko-new-turtle/products/metal-ss-bcl20-b046

Zegarek sprzedaję bo leży w pudle, noszę inne więc niech pocieszy kogoś innego.

• By MichTheOne
      Sprzedaję SEIKO SRPC23K1 "Turtle".

Jeden z najlepszych Żółwi ever.
      Takich zegarków w takiej cenie już nie ma (i nie będzie)  

Zegarek jest używany, stan 7/10. Jestem drugim właścicielem. Zestaw obejmuje zegarek, bransoletę z wszystkimi ogniwami, oryginalne pudełko. Nie mam dowodu zakupu i papierków (pierwszy właściciel wyrzucił po upływie gwarancji...). Zakupiony pierwotnie z polskiego sklepu.

Ryski i ślady używania są widoczne na bransolecie i elementach polerowanych koperty. Są to rysy powierzchniowe, standardowe od trzymania nadgarstka na biurku przy pracy z komputerem. Nie ma głębszych zadrapań, poza jednym niedużym przy lewym górnym uchu (zob, zdjęcia). Szkło bez skazy. Na bezelu jakieś drobne "dotknięcia" i mikrodrapki (zob. zdjęcia). Nosiłem ten zegarek codziennie przez kilka miesięcy, także nie ma wątpliwości że jest używany. Ale jest w dobrym stanie. 

Naprawdę udany egzemplarz:
      bezel ładnie centruje  chapter ring idealnie spasowany mechanizm trzyma dobrze czas   

Cena: 1300 zł
      w tym wysyłka paczkomatem InPost
      albo odbior osobisty Warszawa i okolice.

Po więcej informacji zapraszam na priv.
      Michał

• By Funky_Koval
      Na sprzedaż trafia Seiko SLA021. Zegarek w bardzo dobrym stanie, forumowe 8,5/10. Zero wgniotek, rys na szkle, bezel czysty. Słady użytkowania na kopercie (od zmiany pasków, małe wybłyszczenie od noszenia, nic poważnego). Zegarek sprzedaję z pełnym kompletem:

Cena: REZERWACJA

- zegarek z oryginalną bransoletą
      - oryginalna guma Seiko nowa, nie noszona (na zdjęciach mam założoną inną, prywatną)
      - oryginalne pudełko
      - pełna papierologia (rachunek, instrukcja, wszystko jest)
      - wszystkie ogniwa od bransolety, również od tej od Strapcode
      - dodatkowo bransoleta od Strapcode, ten model:
      https://www.strapcode.com/collections/replacement-band-for-seiko-mm300/products/metal-ss-bcl20-b058

Jestem pierwszym właścicielem zegarka, kupiłem go z polskiej dystrybucji jako fabrycznie nowy. Noszony z poszanowaniem (pracy biurowa), nie nurkowałem z nim, nie nosiłem go na plażę. Mechanicznie jest bez zarzutu, 8l35 w tym egzemplarzu u mnie działał z dokładnością COSC, do serwisu ma jeszcze sporo czasu. Luma świeci jasno i mocno, jest również dobrze nałożona. Zegarek nie był otwierany, nic przy nim nie było serwisowane. Moja recenzja (wtedy pod innym nickiem) zegarka tutaj na forum:

Obniżek nie przewiduję, raczej go sobię zostawię jeżeli się nie sprzeda. Wystawiłem go na bazarku bo obecnie częściej noszę mojego Tuńczyka i MM300 leży w pudle. A szkoda bo to świetny model i już nie produkowany. Niech pocieszy kogoś innego. Jestem osobą sprawdzoną na forum, parę zegarków już tu sprzedałem nikt nie miał zastrzeżeń. Zapraszam do kontaktu.

• By pajakleon97
      Witam serdecznie

Nie za bardzo dbam o zegarki i oto pojawily sie brzydkie rysy na bezelu w moim Glycine Combat Sub. Niezaladnie to wyglada a lubie ten zegarek i jak dla mnie byl dosc kosztowny wiec chcialbym go zatrzymac na dluzej. Wiecie moze gdzie we Wroclawiu moglbym ten bezel wymienic? Przy okazji zrobic tez przeglad bo mam wrazenie, ze rezerwa chodu krocej trzyma. Dobrze zeby bylo to tez oplacalne a nie w cenie nowego zegarka...
    • By aames
      Witam,

Chętnie odkupię jakiegoś divera Seiko, najlepiej gdyby był to model Save the Ocean lub Orange. Pozdrawiam.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.