Sign in to follow this
Followers
0
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Hos57
Mechanizm 15 kamieniowy - sygnowany CORTEBERT-15 JEWELS-
CAL 532-SWISS MADE, koperta z alpaki (chińskie srebro) o średnicy
48,0 mm, dwa dekielki okrywające mechanizm.
-
By OniStarePojazdy
Witajcie,
natknąłem sie w sklepie z meblami na zegarek orawdopodobnie marki Thiel. Prosilbym o opinie o tych zegarkach,danych i wszystko,co moze mi pomoc przy podjęciu decyzji o zakupie
Zegarek nie na chodzie, koronka działa prawidłowo. Oprocz zegarka nic więcej nie ma - ani dewizki ani pudelka itp. Koperta w stanie średnim, tarcza wyglada zachęcająco. Zdjecia w załącznikach
Przeznaczenie zegarka - noszenie na co dzień do pracy. Coś się orientuje o mechanicznych zegarkach, posiadam Longinesa, Junghansa i Zenitha jako kieszonkowce, jest mi ich żal nosic do pracy - raczej okazyjnie używane.
Za wszelkie porady z gory dziękuję
-
By tuls
Witam, jestem w posiadaniu zegarka ze zdjęć. Nie wiem, czy jest na chodzie - nie mam kluczyka. Bardzo proszę o informacje, czy zegarek ma jakąś wartość? Średnica koperty 5,6 cm, grubość koperty 2 cm. Z góry dziękuję za pomoc.
-
By Grigoris1
Dobrego Nowego Roku!
No i tak Noworocznie wrzucam coś, co widzę po raz pierwszy - niestety kompletnie nie mam pomysłu gdzie szukać punktu zaczepienia. Z zewnątrz klasyka: srebrna koperta szwajcarska Kramer&Moser, opisy na deklu ogólne typu: Remontoir, Ancre Ligne Droite, 15 Rubis. Do tego Horlogerie de Precision.
Niski, czterocyfrowy nr. koperty.
Może macie jakieś skojarzenia?
OK wiem, spójrz pod tarczę - proszę bardzo:
-