Kierownik 91 #1 Posted March 13, 2022 (edited) Sprzedam zegarek Christopher Ward C65. Zakupiony na początku 2020r, więc pozostały jeszcze 3 lata gwarancji. W wyśmienitej kondycji 9/10 - co najwyżej jakieś mikroryski na deklu, których nawet nie potrafiłem uchwycić na zdjęciach. Oryginalny pasek nigdy nie był używany (zegarek nosiłem na pasku nato/canvas). - mechanizm ręcznie nakręcany Sellita SW210-1 - na bardzo dokładnym chodzie, - szafir, - WR 100, - średnica koperty 41mm, - lug to lug 47mm, - między uszami 22m, Cena: 2000zł, kurier 20zł lub paczkomat 15zł. Po ostatnich numerach skończyłem z rezerwacjami, nawet z zaliczką. Nie bawię się również w pytania jaka cena minimalna, bo chcę zaproponować jeszcze mniej. Cena w ogłoszeniu jest ostatecznie-ostateczna. Edited April 7, 2022 by Kierownik 0 Share this post Link to post Share on other sites
Kierownik 91 #4 Posted April 1, 2022 Hop. Oferta ważna do końca obowiązywania pakietu ogłoszenia, to jest do 13.04. 0 Share this post Link to post Share on other sites