Kalendarz Klubowy 2023
By
Jan M. Krawczyk, in Zegarki i inicjatywy związane z zegarkami
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Guest MxR
Drodzy Miłośnicy zegarków w Was cała nadzieja.
Poszukuje zegarka z kalendarzem tzn. chodzi mi głównie aby mi przypominał o wydarzeniach np. fryzjer, spotkanie, zakupy itp. krótkie treści ale zapisane w zegarku.
25 lat temu posiadałem zegarek Casio z kalkulatorem i taką funkcją żmudnego wpisywania ale był to najlepszy z możliwych zegarków.
Teraz po prawie ćwierć wieku chciałbym podobny, ale na miarę dwudziestego pierwszego wieku idealnie by było gdyby zczytał informacje z konta/kalendarza google i mi o tym przypominał. Znalazłem zegarek Samsung Galaxy Watch Active SM-R500 ale on musi być na stałe połączony z telefonem. Mi zależy na tym by z telefonu lub komputera wpisać wszystkie przypominacze / zsynchronizować z zegarkiem do pamięci wewnętrznej zegarka i odłączyć telefon / internet WiFi itp. i korzystając z samego zegarka, który o wydarzeniach będzie mi przypominał. (telefon zostaje w domu, a ja jestem poza zasięgiem, a przypomnienia z zegarka będą się pojawiać).
Pozdrawiam
Marcin
-
By Jan M. Krawczyk
Koledzy i koleżanki
Zbliża się okres wakacyjny, trochę luźniej w pracy i w związku z tym pytanie...
Kto chciałby pomóc przy stronie internetowej Klubu?
Poszukujemy amatorów, profesjonalistów, po prostu osoby chętne do wspólnego rozwinięcia naszej strony. Z wszelakimi zdolnościami. Redaktorów, fotografów, grafików, specjalistów od marketingu, social media i każdej innej dziedziny, która może się przydać. Jak również tych, którzy chcą po prostu pomóc i spróbować czegoś nowego. Próbowanie nic nie boli, a satysfakcja jest bardzo duża.
Również osoby o zainteresowaniach niekoniecznie związanych z zegarkami są wielce poszukiwane. Bo strona klubu ma nie tylko być o zegarkach, ale również do dzielenia się pasjami. Tak, by wciągać w to innych.
Zachęcam więc bardzo do dyskusji i kontaktu. Najlepiej do mnie bezpośrednio poprzez PW lub e-mail: jan.m.krawczyk@just-krakow.pl
Pozdrawiam
Janek
-
By Jan M. Krawczyk
W imieniu Stowarzyszenia Promocji i Rozwoju Zegarmistrzostwa chciałem rozpocząć nowy temat i przesłać zaproszenie na III edycję festiwalu "It's All About Watches"
Odbędzie się w dniach 28.09.2019 - 29.09.2019 w Łodzi
„It’s all about watches” – Watches in Space – III edycja międzynarodowego Festiwalu zegarów i zegarków – Łódź 2019
Stowarzyszenie Promocji i Rozwoju Zegarmistrzostwa ma zaszczyt zaprosić Państwa na III edycję „It’s All About Watches”. Międzynarodowy Festiwal zegarów i zegarków, połączony z największymi w Polsce targami zegarmistrzowskimi odbędzie się w dniach 28.09.2019 – 29.09.2019 w Łódzkiej Specjalnej Strefie Ekonomicznej w Łodzi przy ulicy Tymienieckiego 22 G. Podczas trwania Festiwalu zaprezentuje się kilkudziesięciu wystawców z kraju i z zagranicy. Na blisko 1000 m2. powierzchni wystawienniczej pragniemy przedstawić kolekcjonerów wraz z ich niezwykłymi kolekcjami zegarów i zegarków. Mamy prawdziwą przyjemność zaprosić sprzedawców hurtowych i detalicznych, a także osoby zajmujące się sprzedażą zegarków nowych i używanych. Na targach nie zabraknie polskich zegarmistrzów, autorytetów sztuki zegarmistrzowskiej oraz historyków sztuki. Więcej informacji można znaleźć na stronie festiwalu: https://festiwalzegarkow.pl Oraz na stronie Facebook wydarzenia: https://www.facebook.com/events/2453875791500056/
-