Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
Francua

Tag Heuer WAU1112 pasek czy bransoleta

Tag Heuer  

6 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Witam serdecznie.

Ostatnio zacząłem się zastanawiać czy w ramach zmian nie dokupić do mojego Taga gumowego paska zamiast bransolety.  Jak sądzicie fajnie się komponuje, czy jednak lepiej mu w oryginalnej bransolecie?

Pozdrawiam :)

tag_heuer_f1_grande_date_wau11_1642922253_e31b6925_progressive.jpg

tag-heuer-formula-one-grande-date-wau1112-ba0858-40.jpg

tag-heuer-formula-one-grande-date-wau1112-ft6024-27.jpg

Edited by Francua

Miałem/mam sporo zegarków w takim zestawie. Kupowane z bransoletą, oryginalna guma/pasek dokupowane.

Bardzo polecam, totalnie odmieniają zegarek, a inwestycja relatywnie niewielka.

Zgadza się, można kombinować z paskami. Według mnie na lato i ciepły klimat najlepsza jest bransoleta pod którą nie poci się tak ręka, oraz łatwo ją umyć. Paski nato szybko tracą fason, a guma nie każdemu pasuje ale za to też jest wytrzymała i można szybko umyć. Zaobserwowałem tubylców w Tajlandii to w upale wszyscy tam noszą bransolety lub gumy. Najgorsze są paski skórzane w automatach które szybko łapią zapachy podczas codziennego noszenia, chyba ze ubieramy sporadycznie do eleganckich mechanicznych zegarków :)

Tylko bransoleta .każdy pasek możesz dokupić. 

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Similar Content

• By Robert39
      Cześć. 
      Co sądzicie o paskach z linii Hirsch Capitano? Jakość tych pasków warta jest ich ceny? 
      Dla przykładu :
      https://dolinski.pl/pasek-hirsch-capitano-pomaranczowy/?variation_id=29164

https://dolinski.pl/pasek-hirsch-capitano-czarny-pl-6/?variation_id=29157

Ktoś z Was widział je na żywo, dotykał lub użytkuje?   

• By Stan_101
      Sprzedam Tag Heuer Carrera CAR2014.BA0799 bardzo mało używany.

Zegarek kupiony w styczniu 2020 r. Sprzedaję z całym kompletem, tj. kartonik, pudełko, książeczki, ogniwa do bransolety.

Carrere nosiłem sporadycznie, tylko w weekendy na zmianę z 2 innymi automatami. 

Stan oceniam na 8,5/10. Posiada bardzo delikatne ślady użytkowania, jedynie jakieś włoskowate mikroryski na gładkich powierzchniach. Szkło czyste, bransoleta w super stanie, nie ma nawet za bardzo śladów od desk divingu,  starałem się wszystko pokazać na zdjęciach. Antyrefleks w tym zegarku jest świetny. Zegarek na żywo robi "robotę"

Cena: 10 500 zł.

• By Big_luk
      Cześć,

Właśnie znalazłem na półce stary zegarek calypso. Zegarek z czasów jak ich ceny zaczynały się od 250zł. Ciągle sprawny :)!
      Ale brakuje mu paska. Diabelski to pasek jest o zaiście paskudnym mocowaniu i wycięciach

Szerokość od strony koperty: 33mm
      mocowanie jest na bolec /trzpień na całej długości

• By Stan_101
      Sprzedam Tag Heuer Carrera CAR2014.BA0799 bardzo mało używany.

Zegarek kupiony w styczniu 2020 r. Sprzedaję z całym kompletem, tj. kartonik, pudełko, książeczki, ogniwa do bransolety.

Carrere nosiłem sporadycznie, tylko w weekendy na zmianę z 2 innymi automatami. 

Stan oceniam na 8,5/10. Posiada bardzo delikatne ślady użytkowania, jedynie jakieś włoskowate mikroryski na gładkich powierzchniach. Szkło czyste, bransoleta w super stanie, nie ma nawet za bardzo śladów od desk divingu,  starałem się wszystko pokazać na zdjęciach. Antyrefleks w tym zegarku jest świetny. Zegarek na żywo robi "robotę"

Cena: 10 500 zł.

• By Jaspel
      Do redukcji Oris heritage 65 (red na zdjęciu) w rzadko u nas spotykanym rozmiarze 42mm, w wersji z czarnym bezelem i atramentowa tarcza.
      Piękny zegar z vintage vibe, wypukłe szkło, bardzo ładne nakładane indeksy.
      Świetnej jakości i bardzo wygodna bransoleta, podwinięte uszy sprawiają że klei się do ręki.
      Stan zegarka i bransolety 8.5/10 - nic grubszego wartego odnotowania, normalne ślady użytkowania.
      Zegar po spa i serwisie u Pietrzaka w Watches Spa w połowie 2021r.
      Parę dni temu przy okazji sprawdzana szczelność i mechanizm - wydruki na zdjęciach.
      W komplecie :
      - zegar na bransolecie na około 18.5
      - oryginalny pasek z klamrą Oris, raczej sama klamra użyteczna, pasek co najwyżej pod wymiar na nowy 
      - komplet pudełek i kart, dodatkowo rachunek z Watches Spa oraz wydruki ze szczelności i wibrografu 
       Poproszę 5700zl z kw. Aktualnie 5️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ do rozmów.
      odbiór Bydgoszcz.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.