Sign in to follow this
Followers
0
Tag Heuer
6 members have voted
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By Robert39
Cześć.
Co sądzicie o paskach z linii Hirsch Capitano? Jakość tych pasków warta jest ich ceny?
Dla przykładu :
https://dolinski.pl/pasek-hirsch-capitano-pomaranczowy/?variation_id=29164
https://dolinski.pl/pasek-hirsch-capitano-czarny-pl-6/?variation_id=29157
Ktoś z Was widział je na żywo, dotykał lub użytkuje?
-
By Stan_101
Sprzedam Tag Heuer Carrera CAR2014.BA0799 bardzo mało używany.
Zegarek kupiony w styczniu 2020 r. Sprzedaję z całym kompletem, tj. kartonik, pudełko, książeczki, ogniwa do bransolety.
Carrere nosiłem sporadycznie, tylko w weekendy na zmianę z 2 innymi automatami.
Stan oceniam na 8,5/10. Posiada bardzo delikatne ślady użytkowania, jedynie jakieś włoskowate mikroryski na gładkich powierzchniach. Szkło czyste, bransoleta w super stanie, nie ma nawet za bardzo śladów od desk divingu, starałem się wszystko pokazać na zdjęciach. Antyrefleks w tym zegarku jest świetny. Zegarek na żywo robi "robotę"
Cena: 10 500 zł.
-
By Big_luk
Cześć,
Właśnie znalazłem na półce stary zegarek calypso. Zegarek z czasów jak ich ceny zaczynały się od 250zł. Ciągle sprawny :)!
Ale brakuje mu paska. Diabelski to pasek jest o zaiście paskudnym mocowaniu i wycięciach
Szerokość od strony koperty: 33mm
mocowanie jest na bolec /trzpień na całej długości
-
By Stan_101
Sprzedam Tag Heuer Carrera CAR2014.BA0799 bardzo mało używany.
Zegarek kupiony w styczniu 2020 r. Sprzedaję z całym kompletem, tj. kartonik, pudełko, książeczki, ogniwa do bransolety.
Carrere nosiłem sporadycznie, tylko w weekendy na zmianę z 2 innymi automatami.
Stan oceniam na 8,5/10. Posiada bardzo delikatne ślady użytkowania, jedynie jakieś włoskowate mikroryski na gładkich powierzchniach. Szkło czyste, bransoleta w super stanie, nie ma nawet za bardzo śladów od desk divingu, starałem się wszystko pokazać na zdjęciach. Antyrefleks w tym zegarku jest świetny. Zegarek na żywo robi "robotę"
Cena: 10 500 zł.
-
By Jaspel
Do redukcji Oris heritage 65 (red na zdjęciu) w rzadko u nas spotykanym rozmiarze 42mm, w wersji z czarnym bezelem i atramentowa tarcza.
Piękny zegar z vintage vibe, wypukłe szkło, bardzo ładne nakładane indeksy.
Świetnej jakości i bardzo wygodna bransoleta, podwinięte uszy sprawiają że klei się do ręki.
Stan zegarka i bransolety 8.5/10 - nic grubszego wartego odnotowania, normalne ślady użytkowania.
Zegar po spa i serwisie u Pietrzaka w Watches Spa w połowie 2021r.
Parę dni temu przy okazji sprawdzana szczelność i mechanizm - wydruki na zdjęciach.
W komplecie :
- zegar na bransolecie na około 18.5
- oryginalny pasek z klamrą Oris, raczej sama klamra użyteczna, pasek co najwyżej pod wymiar na nowy
- komplet pudełek i kart, dodatkowo rachunek z Watches Spa oraz wydruki ze szczelności i wibrografu
Poproszę 5700zl z kw. Aktualnie 5️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ do rozmów.
odbiór Bydgoszcz.
-