-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
-
Similar Content
-
By maniek swis made
Witam
wpadł mi w ręce stoper HANHART , wyczytałem w necie że to wojskowy stoper 3 rzeszy , aczkolwiek wątpię , ale jest tak dobrze spasowany że nie mogę go otworzyć , może ktoś ma informację na jego temat i w komplecie dostałem dwie kieszonki bez oznaczeń też może jakieś informację dostanę ?
i jeszcze foto
-
By PistolPete
Witam serdecznie wszystkich uzytkowników,
Dwa miesiące temu postanowiłem, że dłużej nie wytrzymam i jednak musze kupić nowy zegarek. Tylko taki aby wkompnował się do kolekcji. Mijały tygodnie i co już mi się wydawało, że mam faworyta to naglę odkrywałem nowy "jeszcze/może" lepszy lub przypomniałem sobie o modelu, o którym już wsześniej marzyłem. Za długo to wszystko trwało i podjąłem decyzję, iz więcej nie szukam. Zostało mi 4-5 kandydatów. Na nic to sie zdało. Decyzji wcale nie jest mi łatwiej podjąć a ból głowy coraz większy. Zdaje sobie sprawę, że róznią się one od siebie stylem ale każdy z nich ma coś co mi sie podoba lub brakuje w zegarkach, które posiadam.
Bardzo byłbym wdzięczny bardziej i mniej doświadczonym forumowym kolegom za wszelkie wskazówki i komentarze na temat poniższych kandydatów. Przyda sie kazda opinia i informacja, która ułatwi mi podjęcie szczesliwej, dopóki zegarek się nie znudzi, decyzji. Mam nadzieję, że mimo nadchodzacych świąt znajdzie się ktos, kto będzie miał czas mi pomóc.
W kolejności które podpowiada serce:
Zdjecia/rendery znalezione w internecie.
1. Hanhart Pioner Tachytele - ok. 6000PLN z 3 letnia gwarancją i dożywotnimi przeglądami dla pierwszego właściciela.
2. Longines 1935- ok. 6000PLN
3. Eterna Kontiki Four Hands- ok. 5000PLN
chyba nie trzeba jej przedstawiać
trochę bardziej zaszaleć
4. Longines 1973- trochę ponad 9000PLN (mogłbym ale wolę uniknąć jak się da)
też trochę bardziej sportowo i białą tarczą.. bo lubie.
5. Tag Heuer Formula 1 Calibre 5 lub 6- 4500PLN
Dziękuje za poświęcony czas i życzę wszystkim wesołych, radosnych świąt.
-