S-3 161 #1 Posted June 8, 2023 (edited) Sprzedam lub zamienię bardzo rzadkiego, pięknego Eposa Passion 3366. W chwil obecnej nigdzie niedostępny, praktycznie nie do zdobycia. Zegarek nie jest już produkowany od dawna. Jest on z czasów kiedy epos produkował jeszcze piękne zegarki. Obecny epos wg. mnie to już nie to. Świeżutko po pełnym przeglądzie u zegarmistrza p. ROSIAKA na Ząbkowskiej więc przyszły właściciel ma spokój na lata. Potwierdzenie zdj. nr 13. Kupiony w 2011 w "Od czasu do czasu" na co są stosowne papiery oraz paragon. Są dwa pudła, brak paska i klamry OEM. Zegarek w bardzo dobrym stanie, powiedzmy forumowe 8/10. Mechanizm - UNITAS 6498-1; Koperta - 42,5 mm; Wodoszczelność - 5 atm; Szkło - szafir; szer. między uszami - 22 mm; Cena jaka mnie interesuje to 4,5 , 4.2 3.9, 3.6 kpln do negocjacji. Mogę się także zamienić na inny zegarek. Jedyny warunek musi mi się podobać. W razie wymiany cena sztywna. Najchętniej odbiór osobisty w Warszawie. Ewentualnie mogę wysłać ale niechętnie. Edited July 8, 2023 by S-3 0 Share this post Link to post Share on other sites
S-3 161 #2 Posted June 15, 2023 Nowa cena 4200 pln 0 Share this post Link to post Share on other sites